Vítězka čtvrté řady show Tvoje tvář má známý hlas v polovině února na sociální síti zveřejnila snímek svého uzlíčku štěstí. Růžová zavinovačka a nápis Lola jasně řekly, že Berenika Kohoutová a její partner Kryštof mají holčičku. I když fotky malé princezny dojímají, tak jednoduché to její maminka nemá. 

„Jediný, čeho příroda ženy ušetřila, co se týká těhotenství a porodu, je několikaměsíční absence menstruace. Jó, to porod, porod byl za mě krása. Nikdy jsem moc nechápala, co to znamená, když někdo "nemá čas" na mateřský dovolený. Pochopitelně. Neměla jsem dítě. Mateřská pro mě znamená rozdělit si tu trošku volnýho času přes den (zhruba 3 hodiny max., někdy v kuse, ale spíš odděleně) a večer/v noci,“ rozepsala se na sociální síti dcera spisovatelky Ireny Obermannové

VIDEO: Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová má nového přítele, ve Varech ale laškovala s jiným! Martin Balcar, Jan Jedlička

Nová role maminky Berenice otočila život vzhůru nohama a vše sladit, aby všichni byli spokojení, jí opravdu nejde. „Jdu do kuchyně a začínám připravovat příkrm, Lola začne vřískat. Tak jo, nakojit, uspat. Občas to vyjde na 3 minuty, občas na 30. Ha! Spí! CO TEĎ. Panika!!! Mám čas, ale nevím kolik! Základ je dodělat jí jídlo a sama se najíst. Něco ultra rychlýho, pochopitelně. Ale lehkýho!! A málo kalorií, ať jsem rychle v šejpu,“ trefně popsala přípravu jídla a samozřejmě zmínila absenci úklidu. 

Pět měsíců po narození Loly není Kohoutová ve formě, což dokázala fotkou v plavkách. 

„Je mi líto všeho, co jsem nedělala. Nejvíc cvičení. Protože jsem byla zvyklá makat. Dřív. Když jsem měla 90-60-90 (nebo tak ňák) a z prsou mi samovolně neteklo mlíko. Takže jinak. Od příštího tejdne si do diáře zapisuju bruslení, plavání a jógu. A kafe sama se sebou a hodiny čumění. Potřebuju nějakej řád a taky hejbnout kostrou. Doslova. Tak uvidíme, jak se k mejm plánům postaví Lolek....!“ slíbila Berenika. Pod jejím příspěvek se rozhořela diskuze a ženy tleskají za její upřímné zpovědi a hlavně fotky bez retuše. 

„Seš hustá! Vyfotit se vleže s vcuclým břichem umí každej. Pojď se předhánět, kdo má víc strií,“ povzbudila herečku její kamarádka Marika Šoposká, která je maminkou dvou dětí. „Konečně se na instagramu začíná taky mluvit o realitě a ne o fitness tělech po porodu, uklizeném bytě a dokonalém mateřství,“ dodala jedna z mnoha sledujících. 

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií