Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dáša (14) měla otěhotnět s desetiletým přítelem: Porodila holčičku, hlásí média!

Autor: DH - 
6. července 2020
13:35

Ruska Dáša (14), která se na svém instagramovém účtu prezentovala jako mladistvá těhotná dívka, podle médií předčasně porodila. Sama Dáša ale po víkendu zprávu o narození holčičky popřela.

Dívka otěhotněla ve svých 13 letech a porodit by měla až v září. Podle ruských médií musela do nemocnice už na konci května, světové zpravodajské servery nyní informovaly o předčasném porodu. Tuto zprávu ale Dáša v pondělí dementovala.

Na Instagramu mladou Rusku sleduje neuvěřitelných 121 tisíc uživatelů. Právě na této sociální síti se objevila fotografie Dáši, jak chová miminko, podle které média pochopitelně usoudila, že dívka porodila. Dáša uvedla, že účet, kde se snímek objevil, je falešný a fotka je zfotošopovaná!

„Šla jsem s Ivanem na poštu pro balíček a kamarádka se mě ptala, proč mám ještě břicho, když jsem porodila. Byla jsem v šoku, není to pravda - neporodila jsem. Ten účet na instagramu není můj,“ popsala Dáša.

Otcem dítěte měl být původně dnes už jedenáctiletý Ivan, sám ještě dítě. Právě on se ale prezentoval na veřejnosti po boku Dáši a společně prohlašovali, že dítě vychovají. Dáša věc ale později přehodnotila a začala tvrdit, že dítě počala s patnáctiletým teenagerem, který ji měl znásilnit.

Rodina mladé maminky později uvedla, že tehdy ještě desetiletý Ivan měl sloužit jako zástěrka pro krutou pravdu. Ruská média uvedla, že v souvislosti se znásilněním už policie skutečně zadržela patnáctiletého chlapce.

y1xcvbnm ( 6. července 2020 14:12 )

kdepak, v Rusku se dějí věci

Zobrazit celou diskusi