Odpověď je vcelku prostá. Ještě za dob trvání společného vztahu totiž Eliška BučkováJakubem Vágnerem pořádali dětský rybářský tábor. Jelikož jezero, kde se tábor odehrává, spravuje právě Jakub Vágner, mnozí čekali, že Eliška po rozchodu z projektu vycouvá. To se ale nestalo a Česká Miss z roku 2008 se i letos chlubí fotkami z hromadného rekreačního pobytu. A dotazy na Jakuba na sebe nenechaly dlouho čekat.

VIDEO: Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám

Video
Video se připravuje ...

Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám Petr Macek, Lukáš Červený

Přitom oficiálně skončil vztah blond rybáře a extra štíhlé modelky v létě 2018. „Kde máte Jakuba?“ Zeptal se modelky na rovinu jeden z jejích sledujících na instagramu. Tenhle zvídavý dotaz ještě Eliška Bučková přešla. „Ten tábor pořádá přímo Jakub Vágner?“ zajímal se prostřednictvím sekce veřejných komentářů pod jednou z fotek z právě probíhajícího turnusu další z fanoušků. Příležitost zareagovat na tenhle dotaz už si modelka nenechala ujít.

„Ten tábor pořádáme společně,“ odpověděla Eliška Bučková a větu namísto tečky zakončila mrkajícím smajlíkem. Byť se oba obrnili obligátním tvrzením, že „randí“, ani Eliška Bučková ani Jakub Vágner zatím světu nepředstavili žádného dalšího oficiálního partnera. Dokud to se nestane, budou muset nejspíš oba čelit dotazům na toho druhého. Zvlášť když se drží tak blízko sebe.

VIDEO: Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Bučková randí! Ale zatím je ve fázi vybírání, protože je náročná Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií