Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lucie Borhyová: Porody mému tělu prospěly, postavu mám lepší než před nimi

7. července 2020 | 06:00

Jaké má plány Lucie Borhyová (42) na letošní léto? Jak se jí podařilo získat tak skvělou postavu do plavek? A užije si nějakou novou letní lásku?

Nedávno jste se pochlubila fotkami v bikinách. Jak se vám podařilo být tak brzy ve formě?

Už delší dobu se snažím jíst zdravě a cvičit. Ani ne tak kvůli postavě, ale proto, že se pak mnohem lépe cítím. Což je kolikrát důležitější. Během karantény sice nešlo chodit do posilovny, ale my jsme se s dětmi hýbali a využili jsme čas pro společné aktivity. Cvičili jsme a tancovali jsme podle videí na youtube. Náš obývák se změnil v tělocvičnu. Hodně jsme chodili i do přírody. To za běžného provozu nestíháme, ale během koronavirové krize to šlo, třeba i jít si zaběhat na čerstvý vzduch. Díky tomu se mi pak podařilo, i když jsem hodně pekla a vařila, postavu udržet.

Už jste ve svém životě musela několikrát hubnout, abyste vypadala dobře. Co vám spolehlivě zabírá?

To, co zabírá mně, jinému nemusí. Každopádně dvakrát jsem musela zhubnout opravdu rychle, a to bylo po porodech. Jednou jsem měla 30 kilo a podruhé 25 kilo navíc. Takže s tím mám bohaté zkušenosti. Člověk přibírá devět měsíců a pak by chtěl zázraky do měsíce. Ale já nejsem zastáncem drastických věcí a extrémů v hubnutí ani v čemkoli jiném. Proto jsem v podstatě zhubla pomalou formou, která si, myslím, nezatížila organismus. A hlavně to bylo v době, kdy jsem kojila děti, takže jsem chtěla mít i plnohodnotnou stravu. Proto jsem žádné extra diety nedržela. Něco se mi podařilo shodit i kojením. Ale asi osmý měsíc po porodu jsem pak začala aktivněji cvičit…

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: red
Video se připravuje ...