O tom, že má Agáta Prachařová postavičku jako lusk, nejspíš nemá smysl pochybovat. Od rozchodu s manželem Jakubem Prachařem (36) ostatně stále jenom hubne a hubne, a tak hrdě dává  všem na odivu svou bezchybnou postavičku. Její fotky ale obvykle bývají, jak se říká, na jedno brdo, a tak se často dočkají spíše výsměchu nežli slov obdivu: když už nejde o selfíčka, na nichž špulí rty, vždy na nich stojí celá vyšponovaná, aby vynikly její dlouhé, štíhlé nožky.

Proto se rozhodla tuto tradici porušit a zapózovat trošku jinak. „Dneska bez filtrů a ani nestojím na špičkách... Realita pondělního večera,“ napsala na instagram a připojila snímeček v rafinovaných plavkách se zajímavými průstřihy. Jenže i v tomto případě se jí podařilo vzbudit ve svých fanoušcích divoké emoce. Všimli si totiž bizarního detailu: Zatímco nad hlavou měla modré nebe bez jediného mráčku, a za zády bazén s jiskřivou, tyrkysově modrou hladinou, ona měla na nohou poněkud neobvyklou obuv.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

„Mně teda přijde ujetý si k plavkám k bazénu brát sněhule,“ rýpali do tmavovlasé krásky ti, kteří neoceňovali její štíhlé tělíčko zcela popírající skutečnost, že je dvojnásobnou maminkou – Agáta totiž dala život dvěma dětem, synkovi Kryšpínovi (8) a dcerce Mie (2). Mezi komentáři padala i drsná slovní spojení jako „odporný hucule“. Jiní byli ale k Agátiným zimním botičkám trošku smířlivější: „Mě to také napadlo, že takovou blbost bych nevymyslela, ale proti gustu…“

Někdejší moderátorka pořadu Máma nad věcí se k tomu nikterak nevyjádřila, patrně zůstala nad věcí i v tomto případě, koneckonců je zbytečné dělat si vrásky kvůli trapným „hejtům“. A to dokonce i ve chvílích, kdy se jí followeři rýpavě dotazovali „a kožich by nebyl?“, patrně v odkazu na známého moderátora Leoše Mareše (44), jenž se v jedno své životní období na veřejnosti ukazoval zásadně v kožichu… a to dokonce i v letních měsících. Dokonce o tom nazpíval i písničku Pán kožichů. Že by se u něj nechala Agáta inspirovat a nastolila nový módní trend?

VIDEO: Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná Markéta Reinischová

Fotogalerie
29 fotografií