Nevídané obliby se dočkal primácký seriál Slunečná, který dokonce dokázal překonat i nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě 2. Úspěch seriálu nepřináší však jen kladné stránky, ale i ty stinné. Například hlavní hrdinka Týna dostává v reálném životě opravdu nepříjemné zprávy od fanoušků. Dokonce i malá holčička jí bez mrknutí oka napíše výhružnou zprávu.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Šílené fanynky

Vše se děje hlavně kvůli herci Lamborovi, který se velmi rychle stal idolem mnoha žen. Na instagramu mu neustále píšou a sní o něm. To, že ho v seriálu vidí po boku jiné, jeho fanynkám vůbec nedělá radost.

„Divní fanoušci píšou kolegovi Marku Lamborovi. Nedávno dostal hodně šílenou nabídku od asi desetileté holčičky,“ prozradila Burešová v magazínu Téma. „Pak psala i mně – vyhrožovala mi, že mě zabije, protože jsem jí přebrala kluka. Bohužel hodně lidí, a nejen dětí, má pocit, že jsme v reálu úplně stejní jako v tom seriálu. Mají pocit, že nás znají a že jsme jejich,“ dodala herečka.

Na celou situaci se snaží zapomenout a už o ní dále nechce hovořit, jelikož je sama matkou malého Nathaniela (3). Na sociálních sítích proto nabádá rodiče, aby kontrolovali profily svým dětem, a sama to tak jednou chce praktikovat. „Děti mi kolikrát pošlou své adresy, telefonní čísla a já se jim marně snažím říct, že tyto informace by s nikým neměli sdílet,“ dodala.

Stále svobodný

I když hlavní hrdina Slunečné Marek Lambora dostává nabídky od žen, je stále single. Naposledy se zdálo, že mu štěstí v lásce bude přát s misskou Andreou Bezděkovou (26). Později se však ukázalo, že jsou pouze přátelé, a herec u krásné brunetky zkrátka nezabodoval.

VIDEO: Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video
Video se připravuje ...

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
41 fotografií