Bizarní postavička jménem Roddy Alvesová kdysi dávno bývala docela obyčejným Brazilcem, než došla k závěru, že se touží stát plastikovým panáčkem Kenem, věrným druhem Barbie od Mattela. Po zhruba dvou stovkách chirurgických zásahů ovšem Rodrigo došel k závěru, že se svým vzhledem není spokojený především proto, že ve skutečnosti touží být Barbie, a od té doby si prochází změnou pohlaví.

Jak je na tom „tam dole“, o tom se neodvážíme ani spekulovat, ale její tvář a především postava si prošla změnou tak drastickou, že už by v Roddy oplácaného Rodriga dnes nikdo nepoznal. Roddyino tělo musí neskutečně trpět – před dvěma lety si dala ještě coby muž například předčasný vánoční dáreček, jenž spočíval v liftingu pozadí (pročež sdílela dost drastické fotky, z nichž bylo patrné, že si tento zákrok ani trochu neužívá). A ten samý zadek si nyní Roddy nechala, jak se říká, přifouknout, tedy zvětšit.

VIDEO: Jak je na tom umělý „Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A vzápětí své nové křivky hrdě předváděla na letišti Heathrow v Anglii. Jak se ovšem záhy ukázalo na sociálních sítích, ani se svými nepřirozeně širokými boky, co si nezadají třeba s reality star hvězdou Kim Kardashianovou (39), není po chirurgickém zákroku zcela spokojená. Na fotkách, které Roddy sdílela na instagramu, si totiž své hrbolaté pozadí ještě notně zvětšila a nadzvedla, takže to málem vypadalo, jako kdyby si pod šaty schovala fotbalovou mičudu.

Přestože nešlo přehlédnout, k jaké dodatečné úpravě na onom snímku došlo, například se kolem ní doslova a do písmene vlní podlaha, Roddyini příznivci nešetřili lichotkami. Zkrátka jak se říká, tisíc lidí, tisíc chutí: jinak by se Roddy nemohla na internetu pyšnit milionem oddaných fanoušků, co jsou jejím znovuzrozením, jak sama nazývá svou přeměnu v ženu, nadšeni. A tleskají jí, i když je zcela evidentní, že trpí vážnou psychickou poruchou...

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
95 fotografií