„Dlouho jsem toužila po šatně. Po opravdové krásné šatně jako z filmu, kde bude mít všechno svoje pečlivě vybrané místo, kde bude oblečení dýchat a já se do takové šatny budu chodit kochat každý den. Ale byl to fakt jeden z těch snů, o kterém jsme se jen bavili, ale vlastně to u toho skončilo. Nějak nebylo jak, kdy, kde...,“ přiznala již bývalá moderátorka Snídaně s Novou, že honosná šatna, kam se vejde celý její obsáhlý šatník, byla už delší dobu jejím velkým snem. A manžel Míra Hejda jí ho na její třicáté narozeniny splnil!

VIDEO: Vyprsená Zorka Hejdová: Své přednosti ukazuji ráda, baví mě být ženská! 

Video
Video se připravuje ...

Vyprsená Zorka Hejdová: Své přednosti ukazuji ráda, baví mě být ženská! Markéta Reinischová

Jenže celou akci utajit, to pochopitelně nebylo jen tak. „Ten večer jsem spala u Katky Říhové. Jak jsem zjistila, nic nebyla náhoda, ale předem promyšlený plán! Do detailu! Seděly jsme na večeři a ona se mě zeptala, co mi dá Míra k narozeninám. Říkám jí ,vůbec to nechápu, on se mě ani jednou nezeptal, co bych si přála... nemám tušení a fakt jsem zvědavá, protože mě absolutně nenapadá, co mohl vymyslet!” V ten okamžik se ve večerních hodinách náš celkem nevyužívaný pokoj pro návštěvy měnil v tuhle nádheru,“ vypráví na instagramu Zorka, jak to její manžel musel celé spaktovat, aby šatnu nechal do pokoje vpravit ve správný čas a ona si vůbec ničeho nevšimla.

Když se druhý den Zorka Hejdová vrátila domů, překvapení už bylo nachystané a Míra nezapomněl velkolepé odhalení svého daru natočit. Ve videu tak blond moderátorka s rozkošným pomeranianem Barneym Boo v ruce nejdříve vyvalila oči, viditelně ztratila slova a následně se rozplakala štěstím. „Proměnil můj sen ve skutečnost. Tak, jak to vždycky uměl jen ON! Děkuju lásko!!!♥️ Je to přesně ona a nenavrhla bych ji líp! Protože abych dodala úplně všechno podstatný... on ji i sám nakreslil!“ pochlubila se Hejdová, jakého má doma šikovného a pozorného manžela. A na výsledek se můžete podívat v naší galerii!

VIDEO: Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Nosit diamanty je trochu stresující Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
48 fotografií