Princ William v tento památný moment připomínal spíše řadového zákazníka, nadšeného z uvolnění přísných protikoronavirových opatření, než budoucího krále Británie. Nálož hranolek a sklenice oblíbeného cideru vymazaly utkvělou představu, že se monarchové musí vždy řídit etiketou stolování a luxusní jídlo pojídat šestnácti různými vidličkami. Williamovi stačily vydezinfikované ruce.

Na oběd se vydal do svého oblíbeného pubu The Rose and Crown, jenž leží nedaleko venkovského sídla vévodů z Cambridge a kam s Kate (38) před krizí čas od času zašel. A teď se stal jeho prvním zákazníkem po rozvolnění opatření. Podle Daily Mailu princ William podnik s více než 600letou historií navštívil den předtím, než mohl přivítat obyčejné hosty.

Video: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Ačkoliv byl z otevření podniků nadšený, uvědomil tisk o svých obavách z rozpoutání druhé vlny pandemie. „Všichni se těší, že půjdou konečně někam jinam než do obchodů a domů. Já se bojím, že nastane chaos a nikdo nebude dodržovat bezpečnostní pravidla. Ty ale stále platí pro všechny,“ cituje prince Daily Mail.

William nezapomněl nastínit, jak koronavirová krize zasáhla jeho. Podle majitele, jenž promluvil pro Eastern Daily Press, měli vévodové veliké štěstí. „Celou dobu byli v Norfolku, obklopeni přírodou a slunečními paprsky. Uvědomuje si, že lidé ve městě to měli těžší.“ Kate Middletonová před týdnem uvedla, že jedinou její aktivitou během pandemie byly, kromě pečování o trojlístek potomků, nákupy potravin. 

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií