Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Plavky pro malé poprsí: Střihy, které vytvoří z vašeho dekoltu přednost!

13. května 2023 | 06:00

Koupaliště a veřejné bazény skýtají přehlídku nejrůznějších ženských těl. Každá z nás je jiná, originální. Přesto neustále vnímáme své tělesné nedostatky, které jsou pro jiné předností. Některé trápí široké boky, kila navíc a pro jiné je malé poprsí naprostým handicapem. A právě malá ňadra je to, oč tu běží!

Každá žena na sobě vidí své nedostatky, ačkoliv pro jiné jsou neviditelnými. Cílovým bodem kritiky je pro mnohé velikost ňader. Každá velikost ale poskytuje své výhody i nevýhody, pochopitelně. Že máte velikost poprsí A nebo B a máte pocit, že nejste dostatečně ženská a přitažlivá pro opačné pohlaví bez vyztužené podprsenky? Že si nemůžete dovolit topy s výstřihy, protože do nich údajně „nemáte co dát“? A což tyto pomyslné teze naší mysli přeměnit na výhody? Lze to a my vás o tom přesvědčíme!

Na další letní inspiraci, která sluší štíhlým ženám i dámám s křivkami, se podívejte ve videu!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Kalhoty, které sednou i boubelkám • VIDEO: Videohub

Protože pokud máte malá ňadra...

#1 Máte na výběr z mnohem většího sortimentu sexy podprsenek. Být svůdná a sexy není o přílišných vycpávkách – ba naopak! Nemučte své poprsí v těsných push-up podprsenkách, které můžou z dlouhodobého hlediska způsobit zdravotní potíže, ale dejte ho na odiv v exkluzivní, smyslné italské krajce. A uvidíte, že to ocení i váš partner! „Pushupkám“ už dávno odzvonilo!

#2 Můžete si dovolit vyjít bez podprsenky. To, že není top na špagetových ramínkách s výstřihem do V to pravé pro vás, je naprostou fámou. Naopak! Neoblékejte samodržící podprsenky kvůli úzkým ramínkům a vyjděte si na volno, přímo na ostro! Uvidíte, že se z vašeho dekoltu mužské pokolení naprosto zblázní! A vy se konečně budete cítit svá, uvolněná a spokojená.

#3 Nebudou vás trápit kožní problémy, které se tvoří v oblasti mezi velkými prsy a pokožkou pod nimi vzhledem k jejich tíze. A pokud vás trápí bolavá záda, rozhodně v tom nemá prsty „tíha“ vašich malých prsou. Ženy s velkým poprsím nám dají jistě za pravdu, že jejich zádové svalstvo neustále trpí. Navíc nikdy nepoznáte, co to znamená mít otlačená ramínka od podprsenky.

Podívejte se na ten nejlepší výběr z e-shopů!

Jak se ale cítit více komfortně u vody mezi lidmi? Zvolte takové střihy plavek, které vám zvednou poprsí s noblesou a pozvednou vám i sebevědomí!

Trojúhelníkový střih s dostatečnou oporou

Trojúhelníkový střih podprsenky s úzkými ramínky si dámy s malými ňadry mohou bez problému obléknout, ale ty klasické trojúhelníčky spojené pohyblivou šňůrkou vám nezajistí zvětšení malých vnad. Proto sáhněte po takových, které mají širší pásek pod košíčky. Krásně vám vaše ňadra pozvednou. Vyzkoušeno, prověřeno!

Široká ramínka

Pokud trojúhelníkový tvar není vaším oblíbencem, zvolte balconette, který disponuje zvedacím efektem, či rovný střih ve stylu bandeau, ale vyberte takový, který má nařasený prostředek či disponuje středovým detailem. Rozhodně nevybírejte ten, který je široký přespříliš a je bez ramínek. Malá prsa se v nich doslova utopí. Ideální volbou je bandeau, střih, který má široká ramínka zajišťující tu správnou zvedací oporu.

Nesmrtelné volánky

Pokud si nepotrpíte na minimalismus a patříte do skupiny ryzí ženskosti, vaší trefou do černého budou volánkové plavky, které opticky přidají na objemu. Můžete zvolit bikiny s kalhotkami s vysokým pasem, ale i jednodílné plavky.

Dámské plavky za skvělé ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová