Jak se zdá, u celebrit se to tohle léto hemží novými miláčky! Ovšem ne těmi lidskými, ale těmi čtyřnohými. Po zpěvačce Lucii Vondráčkové (40) a moderátorce Noře Fridrichové (42), které adoptovaly kočičky z útulku, modelce Simoně Krainové (47) a herečce Tereze Kostkové (44), co si pořídily pejska, se chlupatým kamarádem pyšně pochlubila také zpěvačka Petra Janů. Vyhlídla si ho už zhruba před měsícem, poctivě ho jezdila navštěvovat do chovné stanice, odkud pocházel, ale domů si ho přinesla až teď.

„Den D je tady, představuji vám nového člena rodiny, pana Boba,“ napsala šťastně na svůj oficiální facebookový profil známá interpretka hitů Už nejsem volná, Moje malá premiéra či Léta bláznivá. „Doufám, že Bobíkovi nebude vadit muzika,“ dodala Janů s humorem sobě vlastním. Stejně jako všichni její předchozí pejsci, také rozkošné štěně maltézského pinče s ní totiž bude jezdit na koncerty, a zatímco jeho panička bude zpívat na jevišti, on si bude hovět v šatně.

VIDEO: Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup

„Těším se, až budeme chodit na procházky, spolu s Bobíkem cestovat a je výhodou, že tenhle pejsek nelíná a je taky skladný, což je pro mě důležité,“ dodala oblíbená pěnice, která se na naší hudební scéně pohybuje už více než 45 let. Léto jako obvykle tráví na chaloupce v jižních Čechách, kterou od základů zrekonstruoval její dnes již zesnulý manžel Michal Zelenka (†63), a tak bude mít roztomile střapatý Bobík jistě mnoho pohybu.

„Je i takový malý ‚módní doplněk‘, protože bude bílý. No řekněte, k bílému autu bílý pes?“ smála se pro Super.cz Janů. Ta má teď doma Bobíky dva. Ani tentokrát ovšem nejde o muže. Přestože i po šedesátce hýří takovou energií, že jistě nemá o nápadníky nouzi, žádný muž ji ale natolik, aby ho představila veřejnosti, prozatím neoslnil. Oním Bobíkem je však její výše zmiňované auto – všechny její vozy prý nosily tohle jméno.

VIDEO: Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Jsem taková babka kořenářka Adam Balažovič

Fotogalerie
57 fotografií