Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Parta mladistvých policii pořádně zvedla mandle: Lezli za jízdy z osobáku

Autor: ran - 
10. července 2020
22:06

Slovenské policii se vůbec nezamlouvalo, jak se v Rožňavě chovala parta mladých v silničním provozu. Teenageři se v krásném slunném dni vezli v osobním autě, jejich počínání ale mohlo skončit fatálně. Doslova při jízdě vylézali z okének!  

Veselí mladiství evidentně oslavovali vydařený začátek léta, ale dělali to způsobem, který ohrožoval nejen je, ale i ostatní lidi, kteří s nimi sdíleli silnici.

Autor videa, který jel ob jedno vozidlo za partičkou, ji natočil. Jejich případem se již zabývá rožňavský dopravní inspektorát.

Policie poukázala na to, že dvě slečny a mladík jeli evidentně nepřipoutaní, nebezpečně se vykláněli a ohrožovali bezpečnost silničního provozu.

„Chceme apelovat na děti a mladé lidi. Toto není dobrý způsob, jak si užít letní prázdniny, ale cesta k velké tragédii. To samé platí i pro rodiče, kteří by si měli ověřit - a v tomto období obzvlášť -, s kým a jak jejich potomci tráví prázdniny. Jezděte opatrně a bezpečně. Život máte jen jeden,“ vyzvali policisté na svém facebookovém profilu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání