Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladý řidič závodil s kamarádem na silnici a boural: Svou smrt natočil na video

Autor: ran - 
11. července 2020
16:05

Brazilský mladík natočil svou smrt, když závodil s kamarádem na prázdné silnici. Přišla zatáčka při rychlosti 129 km/hod, kvílení brzd, zvuk pálících se pneumatik a nevyhnutelný náraz. Video končí tím, když vozidlo v plné rychlosti zasáhne strom. Jeho autor na místě zemřel. 

Mladý Julio Oliveira Sampaio (†24) z brazilského města Iranduba se rád fotil a své snímky umisťoval na sociální sítě. Jeho poslední záznam už ale museli dát na internet jiní. Video natočené na mobilní telefon zachycuje pár posledních vteřin před Juliovou smrtí.

Na začátku kamera zabírá Juliova soupeře napravo od jeho vozu. Je vidět, že se ho Julio snaží předjet. Vzápětí soupeř mizí divákovi ze zorného pole. Přichází zatáčka a kritická chvíle celé tragicky skončené mladické nerozvážnosti. 

Julio rychlost šponuje ze 70 na 129 km/hod, cítí soupeře v zádech. Ten ho také zprava ještě mnohem rychleji předjíždí. Vtom se Julio dostává do smyku a ztrácí kontrolu nad autem. V posledních okamžicích odkládá mobilní telefon, ale na záchranu už je příliš pozdě. 

XLADI ( 11. července 2020 19:48 )

Ten se měl hodně rád že skoro na všech fotkách má svůj ksicht. No je to zbytečná smrt ale může si za to sám a je štěstí že to neodnesl někdo nevinný

zdravymozek ( 11. července 2020 16:57 )

Bohužel hlupákům nejde vysvětlit,že jsou hlupáci !!!

Zobrazit celou diskusi