Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matku čtyř dětí našli i s partnerem v kufru v lese: Rodina shání peníze na dopadení vraha!

Autor: jžk - 
10. července 2020
15:28

Rodina mladého páru, jehož ostatky nalezla skupinka TikTokerů na pláži v Duwamish Head v Seattlu, se snaží vybrat čtvrt milionu korun, který by jim pomohl dopadnout vraha. Policie případ nadále aktivně vyšetřuje.

Skupinka teenagerů zveřejnila na TikToku video, na kterém zaznamenala nález záhadného kufru. Ten podivně zapáchal, proto zavolali linku 911. Na místo byli posláni vyšetřovatelé, kteří později potvrdili, že se v zavazadle nacházely lidské ostatky. Po svolání detektivů do oblasti nalezli další tašku s částmi těl poblíž bloku Alki Avenue.  

 

Bylo zjištěno, že zavazadla obsahují ostatky matky čtyř dětí Jesiccy Lewisové (†35) a jejího dlouholetého přítele Austina Wennera (†27). Podle lékařského posudku byly oběti zastřeleny 16. června, tři dny před nálezem jejich těl.  

Příbuzná Jessicy zahájila sbírku, kdy má v plánu vybrat 10 000 dolarů, což v přepočtu činí asi čtvrt milionu korun, za které by chtěla sehnat informace vedoucí k dopadení pachatele. Neteř Giny Jaschkeové byla údajně několikrát střelena, zatímco jejího přítele trefila do hrudi jedna kulka.  

„Byla to ta nejstarostlivější osoba pod sluncem,“ napsala o mladé ošetřovatelce handicapovaných Gina. Lewisová s Wennerem tvořili pár osm let. Policie města Seattle oznámila KING5, že případ aktivně vyšetřují, žádné nové informace o pátrání nezveřejnila.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání