Jak na instagramu někdo trefně podotkl, plavovlasá zpěvačka Lucie Vondráčková patří mezi ženy, které se, co se jejich hudební kariéry týče, nebojí tu a tam trochu experimentovat. Po rajcovním klipu ke své nejnovější písničce Milování, při níž se známá umělkyně oddává erotickým hrátkám jak s urostlým mužem, tak i s krásnou ženou, se podle všeho rozhodla trochu „zvolnit“ a zazpívá si duet. Zajímavé ovšem je, koho si vybrala jako partnera!

Řeč je totiž o zpěvákovi Sámerovi Issovi (34), jenž se proslavil svou účastí v docela první řadě SuperStar v roce 2004 (a následnými drogovými excesy). Tehdy se umístil na pěkném třetím místě a porazily ho pouze Šárka Vaňková (32) a vítězka celé soutěže Aneta Langerová (33) - výše zmiňovaný Záhorovský, s nímž si Vondráčková nazpívala píseň Umřu s tebou, se umístil jako šestý.

Podle Vondráčkové je mladý hudebník se syrskými předky „muzikant každým coulem“ a superlativy na svůj pěvecký protějšek nešetří ani Issa. „Lucka je úžasnej profik a neuvěřitelný sluníčko. Budete překvapení, jak to nádherně zazpívala… Měl jsem husinu,“ přiznal. Jejich chystaná hitovka ponese název Vrať se.

VIDEO: LESK! Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty

Video
Video se připravuje ...

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty. Barbora Horáková, Aleš Brunclík

„Jedno z nejlepších natáčení, co jsem kdy zažil,“ prozradil střípky „zpoza opony“ Issa. „Strašně jsme se nasmáli a věřte mi, že se máte na co těšit!!!“ lákal jak své, tak i Lucčiny příznivce na připravovaný song. Přesto na Luciině profilu mnozí rozvedené zpěvačce málem gratulovali k novému vztahu, přece jenom od rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (37) je pořád oficiálně single, zatímco on má už se svou partnerkou, tenistkou Lucií Šafářovou (33) dcerku Leontýnku (7 měsíců). Ale našli se i tací, kteří vyslovili nedůvěru k výběru zpěváka.

„Tak to jste se chytla toho pravého. Škoda, myslela jsem si, že máte na víc. Velké zklamání,“ zapochybovali někteří. Lucie ale reagovala se šarmem sobě vlastním: „Uuuu, jen žádné předsudky, prosím!“ Většina jejích příznivců však byla nadšená. „Lucie má vždy krásné duety, je to opravdu nečekané spojení, a to se mi líbí, věřím, že to bude bomba!“ Posouzení je tedy nejlepší nechat až poté, co výsledek jejich společné práce vypustí do světa…

VIDEO: LESK! Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! 

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková koupila nemovitost v centru Prahy. Bude se Kuklová vdávat? A druhá šance Robinsona! Blesk TV

Fotogalerie
100 fotografií