Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Táta od rodiny si nechal změnit pohlaví: Manželka je z toho nadšená

Autor: ran - 
11. července 2020
14:37

Taylor se mění v ženu. Prochází změnou pohlaví, ale zároveň si s manželkou Sarah, s níž má už jednu dceru, nechává otevřená vrátka pro dalšího potomka. Oba si změnu pochvalují. To, že teď vlastně žijí v lesbickém vztahu, jim nevadí, vztah to prý naopak posílilo! Od začátku totiž oba věděli, jak se věci mají...    

Taylor Vanmalsenová (29) z amerického Michiganu bývala kluk zdánlivě jako všichni ostatní. Byla velkým sportovcem, hrála fotbal, měla ráda auta... Uvnitř se ale užírala. I když dlouhé roky do svých 27 let žila jako muž, tajně se toužila stát ženou, kterou se ve skutečnosti cítila být.

Když poznala Sarah (27), zamilovaly se do sebe a Taylor jí všechno o svých vnitřních tenzích prozradila. Byla tak vůbec první, komu to o sobě řekla. „Zamilovala jsem se do Taylora pro něj samotného, pro to, jaký nebo jaká je, věděla jsem, do čeho jdu,“ popsala Sarah. Cítila vděčnost, že se jí tehdy svěřil, posílila se tak výrazně blízkost mezi nimi.

Sarah dokonce podstoupila několik měsíců trvající psychoterapii, aby se zbavila úzkostí, které ji přes veškerou lásku, kterou k Taylor cítila, přepadaly. Věděla, že chce s partnerem být, jen si potřebovala trochu „učesat myšlenky v hlavě“. Brzy se vzaly. A obě tvrdí, že změna, kterou Taylor začala v roce 2018 podstupovat, jejich manželství jenom pomohla. 

„Strašně ráda vidím, jak je teď Taylor mnohem spokojenější, než kdy bývala,“ vysvětlila Sarah s tím, že od počátku počítala s tím, že jednou vlastně budou žít v lesbickém vztahu. „Kdyby mi to řekla po deseti letech manželství, šokovalo by mě to. Takhle jsem to vzala, jak to je,“ řekla. „Utápěla jsem se v různých depresivních stavech, to je teď pryč. A můžu tak Sarah věnovat plně svoji lásku a pozornost,“ doplnila Taylor. 

Změnu svého vzhledu podstupuje i proto, aby dodala odvahu nejen sám sobě, ale i ostatním transgender lidem. „Budete sice vypadat trochu jinak, ale budete to pořád vy, jenom šťastnější,“ sdělila s úsměvem vedle společné dcery Valerie (2). Ta možná v budoucnu bude mít i dalšího sourozence, protože tuto možnost si pár nechává otevřenou. Změna totiž není prozatím kompletní.

Na fyzickou přeměnu pohlaví si Talyor dlouhodobě šetřila, zatím přišla na 29 000 dolarů (680 000 korun). Změna je v pokročilém stádiu, zvětšili jí poprsí, rty, operativně dokonce zmenšili nadočnicové oblouky, aby Taylor vypadala ještě více žensky. Má proto i zmenšený „ohryzek“. Kompletní přeměna prý ale ještě není na pořadu dne.

Jméno si také měnit nebude, a to ani v budoucnu. „Teď jsem se stala tou pravou Taylor... Rozhodla jsem se nechat si původní křestní jméno, které jsem jako kluk tak nesnášela. Lidé mi dříve často říkali, že jim zní jako jméno pro holku. Takže teď prostě konečně ta Taylor,“ uzavřela.   

Video se připravuje ...
Další videa