Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hloupý nápad mladého rybáře: Snaha políbit želvu se mu vymstila

Autor: jel - 
13. července 2020
11:30

Elektrikář Mike Ganley (28) z amerického Massachusetts byl rybařit se svým kamarádem Mattem. Narazili na čtyři obrovské želvy, jednu z nich se Matt rozhodl vylovit a dát jí pusu.

Na místě, kam se dvojice vydala rybařit, však žádné ryby nebyly, zřejmě proto, že se staly potravou čtyř obrovských želv. Téměř desetikilovou želvu vzal mladý rybář do náručí a mazlil se s ní jako se štěnětem. V momentě, kdy se však ke zvířeti naklonil, aby mu dal pusu, želva se vymrštila a pořádně ho kousla svým velkým zobanem do rtu.

„Vypadalo to děsivě, čekal jsem, že vytryskne krev,“ svěřil se kamarád Matt, který celý incident zachytil na video. „Dali jsme si pár piv a Matt povídá, koukej na ty obří želvy, myslíš, že bychom mohli jednu chytit?“ vypověděl Mike, kterému se tenhle nápad opravdu vymstil.

„Naštěstí nebyly potřeba žádné stehy, bolelo to, ale rychle jsem se uzdravil,“ řekl Daily Mailu elektrikář s tím, že ani nešel na pohotovost, přestože útok na první pohled vypadal děsivě. Mike si prý na želvy dá příště mnohem větší pozor a nebude je nesmyslně provokovat.

Další podobně šílená setkání ze zvířaty si můžete prohlédnout v galerii:

ostuda ( 13. července 2020 19:32 )

asi chtěla francouzáka

frantacizek ( 13. července 2020 12:16 )

Zobrazit celou diskusi