Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Viktorka (†8) zmizela po hádce s rodiči: Manželé ji vzali do auta, Igor ji znásilnil a zavraždil

Autor: rc - 
11. července 2020
07:50

Tragicky skončilo pátrání po Vice Teplyakové. Osmiletá holčička zmizela poté, co po hádce s rodiči utekla z domova. Víc jak 500 dobrovolníků po ní pátralo tři dny. Policii stopy zavedly k manželům Igorovi a Kristině Dvornikovovým. Žena nakonec strážcům zákona řekla, že dívku nabrali do vozu a její manžel ji brutálně znásilnil a zavraždil!

Velké pátrání se rozjelo v ruském Novoalexandrovsku. Osmiletá Vika Teplyaková se pohádala s rodiči a utekla z domova. Domů se už nevrátila. Ustaraní rodiče kontaktovali policii a do pátrání se dokonce zapojilo až 500 dobrovolníků, kteří pročesávali okolí.

Její poslední pohyb zachytila kamera. Na záznamu z ní jde holčička v tričku a modrých šortkách sama podél silnice. Podle informací britského deníku Daily Mail měla v plánu navštívit rodinné přátele, kteří žili ve městě. Ovšem tam už nedošla.

Vyšetřovatele stopy zavedly k manželskému páru, který dívce nabídl odvoz. Igor a Kristina Dvornikovovi ji však místo do domu jejích přátel zavezli k odlehlému jezeru, kde si dívka prošla šíleným utrpením. Kristina vypověděla policii, že její manžel dívku napadl, brutálně znásilnil a pak ji uškrtil. Žena se ho prý měla bát, a tak malé holčičce nepomohla. Kristina dokonce zavedla policisty na místo, kde dívčino tělo našli.

JaNat ( 11. července 2020 20:43 )

https://kids-tale.ru/8-letnjaja-vika-tepljakova-najdena-ubitoj-podrobnosti-iz-juzhno-sahalinska/

JaNat ( 11. července 2020 20:39 )

http­s://ww­w.top­news­.ru/new­s_id_2­53718­.html

JaNat ( 11. července 2020 20:35 )

Žena malé nepomohla? Chápu, že měla strach, ale dívat se na to, ufuf, klacek, kámen, něco by se našlo, perverzáka přes hlavu, do koulí a do vody. Obě mohly přežit...

SCHWARZENBERG ( 11. července 2020 11:38 )

Jo, to by se v Emerice nikdy nestalo

SCHWARZENBERG ( 11. července 2020 11:38 )

zmetka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání