Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policisté pátrali po tělíčku Maddie ve studni: Našli zásadní důkazy!

Autor: ran - 
13. července 2020
09:58

O nových skutečnostech k případu Maddie MacCannové, která zmizela z rodinné dovolené v portugalském letovisku Praia da Luz v roce 2007, informovala portugalská média. Místní policie měla prohledat opuštěné studny na jednom z pozemků v obci Vila do Bispo, která leží jen 20 minut jízdy od Praia da Luz. Našla nové důkazy!

Jak napsal server Mirror, místní policie nově pátrala po tělíčku malé Maddie. Její průzkum opuštěných studní odhalil „zásadní důkazy“! Policie se do průzkumu studní pustila poté, co je německý prokurátor označil za jedno z možných míst, kde se ostatky holčičky mohou nalézat. Úřady se k povaze důkazů prozatím sice nevyjádřily, ale portugalská rozhlasová stanice přišla s dalším čerstvým zjištěním místních vyšetřovatelů! 

Němečtí vyšetřovatelé již před časem ohlásili, že jako hlavního podezřelého v případu zmizení malé Maddie vedou Němce Christiana B . (43). Ten má na krku podezření i z několika dalších vážných zločinů v Portugalsku i Německu, včetně vražd několika dětí.

Portugalci v souvislosti s ním nyní přišli s dalším novým odhalením. Podezřelého tentokrát dali do souvislosti s osobou, která zmizela z resortu Silves. Resort se také nachází v oblasti kolem Praia da Luz, obě místa dělí jen 30 minut jízdy autem.

Reportérka portugalského rádia Sandra Felgueirasová podle Mirror posluchačům také prozradila, že v roce 2017 byl Christian B. zadržen portugalskou policií pro podezření, že se odhaloval na dětském hřišti nedaleko Praia da Luz. Christian B. se tam v té době měl skrýval před německými úřady.

Maddie McCannová v roce 2007 přijela do Portugalska s rodiči na prázdniny, zmizela jedné noci ze svého pokojíku a od té doby ji oba rodiče nepřestali hledat. Němečtí kriminalisté ale jsou přesvědčení, že je Maddie po smrti. Scotlad Yard je oproti tomu zdrženlivější, případ dál vyšetřuje jen jako pohřešování.   

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání