Představitelka Týny Popelkové ze Slunečné má svůj vzhled jasně daný: „obyčejná“ vesnická holka ve flanelové košili, co se nebojí práce a do které je zoufale zamilovaný mladý milionář Janek v podání Marka Lambory (25). Vzhledem k tomu, že se po měsíční pauze vynucené koronavirovou pandemií znovu začalo natáčet, aby se dosáhlo (prozatím) avizovaných 80 dílů, dalo by se očekávat, že herci nebudou nijak zásadně měnit svou vizáž.

Před nějakým časem zaskočila Eva Burešová své příznivce červeným mikádem, které jí sice velice slušelo, ale ani trošku se nehodilo k postavě rázné statkářky ze Slunečné, kterou na televizní stanici Prima ztvárňuje. Nebohá Burešová pak nestačila fanoušky klidnit neustálým opakováním, že je to pouze paruka.

Přesto jim teď nachystala další šok: předvedla se s roztomilou ofinkou, která jí neskutečně slušela. „Ta ofina je dobrá, co? Já vím! Ale není moje!“ vysvětlovala se smíchem herečka, která podle svých vlastních slov ofinu měla naposledy v prváku na střední škole.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

„Nemůžu mít změny účesů, a na léto se ofina už vůbec nehodí. A ani bych si nebyla jistá, jestli se mi to dobře střihne, takže tohle je jenom na klipsnu,“ ukazovala v instastories. Nutno podotknout, že ona falešná ofina vypadala velice přirozeně a dokonce měla i zcela totožnou barvu s vlasy Burešové, takže kdyby to sama nepřiznala, nejspíš by to nikdo nepoznal.

„Ale jinak délka vlasů je moje,“ zdůraznila brunetka, která má kadeře dlouhé až do půli zad, a na rozdíl od mnoha jiných celebrit si k tomu nepomáhá v kadeřnictví naplétáním umělých pramenů.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
94 fotografií