Podle britského magazínu Mirror je mladý fotograf Brooklyn Beckham, syn slavných rodičů, údajně zasnoubený se svou přítelkyní Nicolou Peltzovou. Podle jeho kamarádů to bylo přirozené vyústění jejich vztahu, a nejstarší syn slavného fotbalisty Davida Beckhama a někdejší zpěvačky Spice Girls Victorie od svých rodičů dokonce dostal již i „požehnání“, aby se jejich manželství uskutečnilo.

„Pro celou rodinu je to velmi vzrušující. Po několika jeho předchozích vztazích si myslí, že Brooklyn konečně stojí pevně nohama na zemi,“ prozradil magazínu zdroj z blízkého okolí rodiny Beckhamových. Ti se k celé záležitosti odmítli vyjádřit – patrně si chtějí nechat tuto krásnou novinku pouze pro sebe. Již dříve prý ale naznačili, že by Nicola mohla být pro jejich potomka tou pravou: „David i Victoria dali Brooklynovi jasně najevo, že se jim líbí. Takže ho v tomto rozhodnutí plně podporují.“

VIDEO: Tetování Davida Beckhama v akci!

Video
Video se připravuje ...

Tetování Davida Beckhama v akci! Youtube.com

Pro mnohé je toto rozhodnutí poměrně překvapivé, jelikož Brooklyn a Nicola spolu tvoří pár pouhých devět měsíců. Předtím pohledný mladík randil například s herečkou Chloë Mortezovou (23), známou například z akčního snímku Kick-Ass či z nejnovější adaptace hororu Carrie, modelkou Hanou Crossovou (23), nebo francouzskou zpěvačkou Sonia Ben Ammarovou (21). A vždycky to vypadalo velice vážně - jak se můžete přesvědčit na fotografiích v naší galerii.

S Nicolou ovšem Brooklyn strávil celou koronavirovou karanténu v New Yorku, kde se usadil po skončení své stáže u uznávaného fotografa známého pod pseudonymem Rankin (54), a jak se zdá, společná izolace jejich vztah pouze posunula na další úroveň. Jak se zdá, brzy dojde na Nicolina slova, která pronesla na počátku tohoto roku na sociálních sítích: Tehdy totiž sdílela jejich zamilované selfíčko s popiskem, že spolu budou „navždycky“.

VIDEO: Vánoční video od Victorie Beckhamové

Video
Video se připravuje ...

Vánoční video od Victorie Beckhamové Instagram

Fotogalerie
47 fotografií