Naděje umírá poslední! Toho se drželi také rodinní příslušníci herečky a zpěvačky Nayi Riveraové, která ve středu odpoledne zmizela ze člunu na kalifornském jezeře Piru. Tam vyrazila se svým synkem Joseym (4). Chlapeček, kterého přivolaní policisté našli nezraněného, oblečeného v záchranné vestě a pokojně spícího v lodi, prý vypověděl, že se šli s maminkou společně koupat, na palubu se ale vrátil jenom on.

Přestože se po jejím těle dosud intenzivně pátralo, většina záchranářů byla pevně přesvědčena, že už je pozdě. A bohužel se tato krutá předpověď skutečně naplnila! Britská televize Sky News v pondělí vpodvečer přinesla informaci, že policisté již nahlásili nalezení těla americké hvězdy a zázračný šťastný konec se tak bohužel konat nebude.

Nayu Riverovou přitom hledala i její rodina až do posledních chvil, jak v neděli potvrdil mluvčí kanceláře šerifa v okresu Ventura. „Nayina matka a bratr byli u jezera každý den od chvíle, kdy Naya zmizela. Byli v neustálém kontaktu se šerifskou kanceláří a zapojili se i do pátrání. V sobotu ráno se také připojili k pátrání na šerifově člunu,“ uvedl zdroj z jejich okolí pro magazín People.

VIDEO: Zpěvačka Naya Rivera v seriálu Glee

Nayina matka Yolanda (54) byla pak viděna, jak evidentně rozrušená pláče na břehu jezera a vztahuje ruce směrem k vodě, jako kdyby se snažila přivolat dceru zpět do své náruče, což byl prý pohled, který lámal srdce… Úřady uvedly, že malý Josey byl nalezen „v dobrém zdravotním stavu“ a znovu se setkal se svým otcem, známým hercem Ryanem Dorseyem (36), bývalým manželem Riveraové. Také on se prý zapojil do pátrání a společně s ostatními jejími blízkými popřel spekulace o tom, že by šlo o sebevraždu.

Pro hudební seriál Glee, mapující osudy několika talentovaných mladých středoškoláků vystupujících v hudebním kroužku, by to přitom nebyla první tragédie - skoro se zdá, že je prokletý. V roce 2013 například zemřel kanadský herec Cory Monteith (†31), jenž se po několika neúspěšných léčeních ze závislosti na nebezpečných návykových látkách předávkoval drogami.

O pět let později spáchal sebevraždu herec Mark Salling (†35), který se delší dobu potýkal se zákonem – čekal ho dokonce soud kvůli obvinění z držení dětské pornografie. Hrozilo mu dohromady málem až 40 let vězení. Některé snímky v jeho počítači prý totiž zachycovaly teprve tříleté děti…

Fotogalerie
46 fotografií