„Pro Bobíka si přišel tento pán,“ napsala na sociální síť nadšená provozovatelka útulku, která také nasdílela na facebook i dvě dojemné fotky, na nichž Marek Eben, známý moderátor populární taneční soutěže StarDance …aneb když hvězdy tančí, či úspěšné talkshow Na plovárně, drží v náručí svého nového pejska. A celý přitom září. „Děkujeme za domov!“ napsala směrem k představiteli legendárního Válečka ze seriálu Kamarádi jak za útulek, tak i za svého psího svěřence.

„Bobík se má úžasně. Bude žít v domečku s dalším psím kámošem,“ dodala vesele a připojila celou řadu srdíček. Pejskové ze Slovenska podle ní poměrně často putují do Čech a „předávka“ proběhla, jak zmínila v jednom z mnoha komentářů, na hranicích s naší republikou.

Bobík prý první noc dokonce spinkal se svým novým páníčkem! Jak se na to tvářila Ebenova manželka, bývalá herečka Markéta Fišerová (60), to už nevíme – ovšem vzhledem k tomu, že Bobík není prvním čtyřnohým mazlíčkem v jejich domácnosti, ale stal se „mladším bráškou“ nalezenci jménem Zub, dá se předpokládat, že je na pejska v posteli už dávno zvyklá.

VIDEO: Tereza Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video
Video se připravuje ...

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Tak, a teď ho mám ještě radši,“ rozplývali se hercovi příznivci na sociální síti. Eben se svou paní se tak stali dalšími z řady českých hvězd, které si v poslední době zpestřily domácnost novým čtyřnohým miláčkem: kočičku z útulku si vzala například zpěvačka Lucie Vondráčková (40) nebo moderátorka Nora Fridrichová (42), pejska si pořídila zpěvačka Petra Janů (67), herečka Tereza Kostková (44) či modelka Simona Krainová (47).

VIDEO: Kamil Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal“

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal“ Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií