Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otec si vytetoval jméno dcerky na čelo: Se svou milenkou pak holčičku (†3) umučil k smrti!

Autor: jžk - 
12. července 2020
21:04

Otec se jménem batolete nad levým obočím umučil svou dcerku k smrti, informovala o tom policie z Kansasu. Howard Jansen (29) a jeho snoubenka Jacqulyn Kirkpatricková (33) byli zatčeni za vraždu teprve tříleté Olivie.

Tělíčko Olivie bylo nalezeno v Kansas City v pátek ve večerních hodinách. Nejprve její otec Jansen nahlásil zmizení, když ji údajně naposledy viděl ve čtvrtek večer kolem 23:00, kdy holčičku uložil do postele. Řekl, že v pátek 10. července se probudil a zjistil, že mu někdo vypáčil dveře od domu.

Podle mluvčího policie Toma Tomasica vzbudil Jansen podezření poté, co několikrát svou výpověď během dne pozměnil. Později toho večera byl zatčen, když našli tělo malé Olivie v zalesněné oblasti.

Jeho snoubenku Kirkpatrickovou zadrželi v sobotu, oba nyní čelí obvinění z vraždy a zneužití dítěte. Policii prozatím chybí možný motiv vraždy. Biologická matka holčičky sedí ve vězení kvůli autonehodě, při které byl zraněn nezletilý, o smrti Olivie ji informovala policie.

Na facebooku se přitom Howard s Jacqulyn jeví jako milující a oddaný pár, Jansen se na svém profilu dokonce popsal jako „hrdý táta“. Kirkpatricková je matkou tří vlastních dětí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání