Oblíbená tvář slovenské, ale i té české komediální scény Evelyn se zas a znovu zasloužila o pořádný rozruch. Na dovolené v Tatrách se nasoukala do rudých plavek ve stylu Pobřežní hlídka, jen s tím rozdílem, že tyhle jsou ještě více odhalující, a to díky několika stříbrným kroužkům. A ty se musely pořádně snažit, aby se nerozletěly do stran a neukázaly víc, než by si Evelyn přála. „Tohle je sen,“ napsala nevinně ke snímku. A myslela tím samozřejmě impozantní horskou přírodu za sebou, na kterou se ovšem pravděpodobně nikdo z fanoušků nesoustředil.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Kromě výhledu na své poklady se ale hvězda filmu LOVEní ze všeho nejvíc chtěla pochlubit postavou, na které denně maká „u tyče“. Kramerová se totiž dala na dráhu pole dance, náročného tance, který proslavily zejména tanečnice v klubech výhradně pro pány. Ten je nyní ale stále oblíbenější i u osob, jimž nikdo bankovky za gumu spodního prádla nestrká.

„Pro někoho je tohle možná hračka, ale pro mě je každá jedna hodina mega dřina… zbláznila jsem se do pole dance, protože je to takový můj vlastní důkaz, že všechno je možné,“ napsala Kramerová nedávno k videu, kde se pod dohledem instruktorky točí kolem dokola. A ta dřina opravdu přináší ovoce.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií