Silikonová moderátorka se na sociálních sítích ráda prsí. Se sdílením polonahých fotek jdou ale bohužel ruku v ruce zprávy od nadržených chlapů všech věkových kategorií, popisujících, co by s modelkou dělali a na kolikero způsobů. Z takových vyznání si Kucherenko většinou nic nedělá, když jí však někdo začne bezdůvodně vyhrožovat smrtí, právem je obezřetná.

Skrz instagram obeznámila fanoušky s tím, že se stala terčem útoků pokřiveného individua. „Začaly mi chodit výhrůžné zprávy a já každý jeden profil nahlásím, protože tohle už není sranda. Jsou to všechno fejk profily vytvořené jen pro tento účel, někdo to dělá záměrně,“ napsala Silvia.

Video: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život.

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

A dokonce se podělila s jednou zprávou z archivu: „Jsem blízko tebe, ku*do, vím o tobě všechno, vím, kdy chodíš spát, vím, kdy vstáváš, vím všechno, ku*do.“ Fanoušky to šokovalo a s modelkou soucítí, pár z nich ale zcela nesmyslně hledalo chybu v Silvii. Jedna z fanynek například uvedla, že fotografiemi v plavkách a spodním prádle tyto zakomplexované osoby provokuje a měla by se tedy zamyslet, zda jí sdílení lascivných snímků stojí za to. Na to měla Kucherenko jednoduchou odpověď – tyto fotky ji živí.

Navíc, už (snad) nežijeme době, kdy se ze sexuálního obtěžování vinila příliš krátká sukně nebo výrazný make-up dívky, která si tímto o napadení nebo znásilnění „říkala“... Jako by snad chlap byl bezmocná loutka bez mozku a schopnosti udržet ho v kalhotách, kdykoliv kolem něj projde žena s odhaleným kotníkem. Kucherenko se výhrůžek nebojí a dál těší fanoušky svým sexy (a trochu umělým) tělem. V případě, že by takové zprávy překročily únosnou mez, by bylo nejlepší zalarmovat policii. Ne vždy jde totiž o plané řeči.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
70 fotografií