Zpěvačka Dara Rolins se podle magazínu Forbes dostala mezi deset nejvlivnějších českých celebrit na sociálních sítích. Aby také ne: jenom na této platformě má 644 tisíc followerů, kteří hltají každé její slovo a rozplývají se nad každým jejím příspěvkem. Vydává svůj diář, fotí kalendáře, má vlastní značku oblečení, na instagramu spolupracuje s celou řadu lukrativních značek… a ano, k tomu samozřejmě také koncertuje a nahrává hudební videoklipy. Její píle je odměněna pořádně naditou peněženkou.

Výše zmiňovanému magazínu prozradila, jaká částka jí měsíčně přistává na účtu: „Za normálních, nepandemických okolností vydělám něco kolem 700 tisíc až milionu korun měsíčně jen za živá vystoupení, tedy koncerty a komerční akce. K tomu milionové kontrakty z instagramu,“ vypočítává blond kráska, která spolupracuje s řadou známých společností poměrně zvučných jmen. K tomu má v průměru zhruba deset, v čase večírků i dvacet, vystoupení za jediný měsíc, ať už na komerčních, nebo na soukromých akcích.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Daň je ale vysoká, a to život na zadní sedačce auta,“ posteskla si zpěvačka, která pro všechnu tu práci jenom stěží hledá ve svém přeplněném programu čas na milovanou dceru Lauru (12), kterou má s frontmanem kapely Wohnout Matějem Homolou (47). „Jsou to hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Jsem kočovník, regulérní kamioňák. A pokaždé bojuju s tím, kolik času tam promarním. Co všechno jsem mohla udělat. A hlavně, jak moc věcí jsme si mohly říct a prožít s mojí dcerou Laurou, co všechno jsem jí mohla ukázat. Ta směs výčitek mě ničí.“

Svou nepřítomnost doma se snaží dceři vynahradit třeba na každoroční měsíční dovolené na Bali. Jinak je malé Lauře k dispozici chůva. „Pracuju v nočním režimu a potřebuju, aby se mi někdo postaral o dítě. Je s Laurou od útlého dětství, je to člen rodiny, třetí babička,“ vysvětluje Dara.

Kromě chůvy zaměstnává ještě pět tanečnic, s nimiž pravidelně vystupuje, dva manažery, účetní a asistentku, která se jí stará o veškerou administrativu. „Je pro mě dost důležitá, protože jsem v papírech umělec. Kromě toho mi připomíná, co je kdy třeba zaplatit. A nedávno mi poslala varovnou esemesku: ‚Teď bych doporučila neutrácet, doba je zlá!‘“ dodala Dara.

VIDEO: Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
85 fotografií