A má k tomu i pádný důvod! „Sama nevím, jestli bych šla do porodu doma, protože mám bráchu na invalidním vozíku,“ svěřila Blesku herečka a dvojnásobná maminka. „Bála bych se o to dítě, aby bylo zdravé. Kdyby se mělo něco pokazit, ráda bych, aby mělo okamžitou lékařskou péči,“ vysvětlila Míša.

Nutno ovšem podotknout, že její bratr neochrnul vinou domácího porodu, ale po mozkové obrně.

VIDEO: Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis?

Video
Video se připravuje ...

Muzikáloví manželé Tomešovi nazí na jevišti! Vadí Míše, že všichni vidí Romanův penis? David Turek, Lukáš Červený

Rychlé a krásné

S manželem, muzikálovým zpěvákem a hvězdou seriálu Slunečná Romanem Tomešem (32), mají dva kluky – tříletého Kristiána a Jonáše, kterému budou v srpnu dva roky. Na příchod druhého potomka se dokonce připravovala na speciálním kurzu.

Byla jsem na kurzu Porod je krásný a tam vám dají komplexní náhled na porod. Není to tedy žádné bio-, ezo- nebo eko-. Spousta lidí si pod takovým kurzem představí něco nadpřirozeného, šamanského, ale jde pouze o návrat ke starým kořenům,“ popsala Tomešová. Podruhé to prý bylo nejen krásné, ale i rychlé. „Spousta žen říká, že porod se musí jen přežít, ale já už vím, že se dá i prožít a lze se na něj i dost připravit. Především duševně,“ dodala Míša.

Video
Video se připravuje ...

Roman Tomeš Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Rodila do vany

Když koncem června Kristýna Leichtová rodila doma do vany, nejen odborníci z toho byli zděšení. Kromě porodní asistentky a hereččina partnera Vojtěcha Štěpánka (36) u toho totiž byla i jejich roční dcerka Terezka. „Domácí porod je vždy velký hazard,“ varují porodníci. „Navíc to pro roční dítě musel být zážitek, který ho může poznamenat na celý život,“ komentují psychologové. 

Fotogalerie
51 fotografií