Nejstarší Slavíkova dcera má dnes, podle zjištění deníku Aha!, směnu v prodejně lahůdek v obchodním centru od 10 do 20 hodin. Čas, aby mohla zajít na hrob ráno před prací, nebo po ní, tak má. „Budou tam davy lidí a já chci na tátu vzpomínat v klidu, ne se někde prodírat! Proto v úterý nepřijdu,“ řekla Dominika rozhodně.

VIDEO: Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den.

Video
Video se připravuje ...

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den. David Turek, Jan Jedlička

„To přece nemusí být v daný den, kdy by měl narozeniny, přijdu jiný den, kdy tam bude klid,“ dodala dcera, kterou její otec do posledních dnů svého života finančně podporoval a neustále si dělal starosti s jejím životním stylem.

Už v podvečer výročí narození Karla Gotta se objevil na jeho hrobě dojemný vzkaz rodiny. K překvapení všech na něm ale chybělo jediné jméno - to Dominičino. Ta, zjevně zaskočená, Blesku následně poskytla vyjádření: „Uctím tatínka v průběhu týdne, o společné rodinné kytici jsem nevěděla.“

A k hrobu své bývalé velké lásky dnes nepůjde ani Dominičina maminka Antonie Zacpalová (85). „Bude horko a necítím se na to, bude tam spousta lidí a já davy nemám ráda. Na Káju zavzpomínám doma, zapálím za něj svíčku a pustím si jeho písně,“ prozradila Aha! bývalá tanečnice, která žije v domově pro seniory.

VIDEO: Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií