Jako Venuše vystupující z moře se nechala na internet zvěčnit modelka Daniela Peštová, partnerka známého zpěváka a frontmana kapely Team Pavola Habery (58). Na snímku, jímž se pochlubila na instagramu, má na sobě pouze spodní část bikin a plavecké tričko svázané v uzel nad pupíkem. Přes tenkou látku dala tušit také vrchní část plavek. Zkrátka sexy, ale ne laciné či prvoplánové.

Mnozí došli dokonce k závěru, že jde o fotku jako vystřiženou z bondovek: Jen si vzpomeňte na podobný záběr s Halle Berryovou (53) z filmu Dnes neumírej, či Ursulou Andressovou (84) z filmu Dr. No.

„Trošku plavání, trošku sluníčka, veselý den,“ napsala „bondgirl“ Peštová v angličtině ke snímku, z něhož se museli její pánští fanoušci jaksepatří orosit. Ne všichni ovšem slintali nad její bezchybnou postavou, na které se naprosto nepodepsal fakt, že je již trojnásobnou maminkou – se známým slovenským zpěvákem a nestárnoucím porotcem pěvecké soutěže SuperStar má dva potomky, dceru Ellu (17) a syna Paula Henryho (11), se svým exmanželem Tommasem Butim má pak ještě syna Yannicka Fausta (24). Našli se tací, které zaujal docela jiný, trochu zvláštní detail…

VIDEO: Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

A to ten, že modelka vychází z vody v bílých rukavicích. „Krásná, ale proč máte ty rukavice?“ podivovali se pod Danieliným nejnovějším příspěvkem. „Chrání si je před sluncem… Věk se projevuje především na rukou. Jen můj skromný názor…“ tipla si jedna modelčina fanynka. „Máte pravdu,“ reagovala Peštová obratem a připojila rozverný mrkající smajlík.

Tvář se dá totiž omladit pomocí plastické chirurgie, jemných zákroků estetické medicíny a botoxu, tělo, které dostává zabrat v posilovně, také úspěšně vzdoruje času, jenže ruce a krk nemilosrdně odhalují, kolik je dotyčné dámě doopravdy let. A je zbytečné tomu jít vstříc, no ne?

VIDEO: Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli!

Video
Video se připravuje ...

Paľo Habera a Daniela Peštová: Proč jsme se ještě nevzali? Svatba až na smrtelné posteli! Blesk TV

Fotogalerie
71 fotografií