Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Těhotná youtuberka (†24) krátce před smrtí šokovala: Mám pocit, že umírám!

Autor: shp - 
14. července 2020
16:46

Byla mladá, krásná a ze všeho nejvíc na světě se těšila na narození svého miminka. Slavná britská youtuberka Nicole Theaová (†24) se ho bohužel nedožila. Tragicky zemřela krátce před porodem. Nenarozený chlapeček zemřel s ní. Prorokovala si krásná influencerka smrt? V osmém měsíci totiž tvrdila, že má pocit, že umírá.

Z pouliční tanečnice se stala velká hvězda. Na youtube má tragicky zemřelá 103 tisíc sledujících, na instagramu dokonce 221 tisíc sledujících fanoušků. Všichni se zaujetím sledovali, jak se Nicole kulatí. Sama tanečnice byla z rostoucího bříška nadšená. Tušila ale, že se něco děje?

I když dříve uváděla, že má poklidné těhotenství, 1. července zveřejnila video, na kterém přiznala potíže. „Jsem více emotivní. Doslova můžu být v pohodě a během další sekundy pláču. Mám dobré těhotenství, ale emoce jsou příliš silné,“ prozradila ve videu a dodala, že má i fyzické problémy.

Potíže s dýcháním

„Neustále mi dochází dech. 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. Když půjdu odsud na konec místnosti, cítím se, jako bych umírala. Cítím se, jako by mě dítě pojídalo,“ řekla dále. I když šlo o nadsázku, bylo slyšet, že těhotenství dává Nicole opravdu zabrat a vše není tak růžové, jak se zdálo.

Influencerka, která žila v Londýně s přítelem, zemřela i s nenarozeným synkem. „Všem kamarádům a podpůrcům Nicole musím s největším smutkem oznámit, že Nicole a její syn, kterého s Bogou pojmenovali Reign, zemřeli v sobotu ráno,“ uvedla matka zemřelé na instagramu.

Fanoušci se dočkají nových videí zemřelé

Příčina úmrtí obou dvou je stále záhadou. Čeká se na výsledky pitvy, která snad odhalí více. Nicole před svou smrtí natočila ještě několik nezveřejněných videí. Partner Global Boga (20), jehož skutečné jméno je Jeffery Frimpong, souhlasí s jejich vydáním. Fanoušky tak ještě čekají poslední smutná virtuální setkání s jejich idolem...