Jak by řekla zpěvačka Taylor Swiftová, Roddy k telefonu nemůže, protože zemřela. Sluchátka se ale ujme Jessica, nově oznámená identita plastické hříčky přírody. Bývalá reality hvězda, jež se toužila stát svalnatým mužem a chodící panenkou Kenem, ale později se přiklonila k podobě Barbie, v nejnovějším rozhovoru pro Daily Mail prozradila, že se vždy cítila být ženou.

„Vyvíjela jsem se jako osobnost i lidská bytost. Narodila jsem se jako transgender žena. Léta jsem s tím bojovala, ale uvnitř jsem byla ženou.“ Vše to začalo v útlém věku, Jessica si nejraději hrála s panenkami a v pozdějším období oblékala ženské šaty. Teď prochází tou nejdůležitější částí k nové identitě, operativní změnou pohlaví. Do žádoucího výsledku jí zbývá už jen pár posledních krůčků.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

„Stále potřebuji dvě nebo tři operace, než ukončím změnu, a pak, přísahám Bohu, se odvrátím od všech plastických operací,“ dušovala se. Jessica podstoupila více než 160 zákroků a konečně zjistila, že další nálož vylepšení lidské tělo jednoduše nesnese. „Musela jsem si tím projít, abych byla tam, kde jsem nyní.“

Jakmile se pohlavně stane ženou, má Alvesová jasný plán – chce být matkou. „Ráda bych měla dítě. Představuju si, že se starám o své miminko a po boku je mi někdo, kdo mě miluje a přijímá mě takovou, jaká jsem.“ Spolu s fascinujícím oznámením zveřejnila na sociálních sítích lascivní snímek ve spodním prádle. Podle úprav kolem pozadí se ale zdá, že Alvesová s jeho velikostí stále není spokojená a má nutkání ho neustále přifukovat.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií