Thomasová zemřela na konci dubna za nejasných okolností. Podle starších tvrzení kulturistky a výpovědí rodinných příslušníků ovšem trpěla několika zdravotními problémy, mezi které patřila například těžká forma osteoartritidy.

Bolest často byla natolik intenzivní, že Thomasová nedokázala ujít víc než několik kroků a běžně kvůli tomu nevycházela z bytu. Na vině byla nejenom genetika, ale také dlouholetý nápor na klouby. Kulturistiky se nakonec musela vzdát.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život.

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život. Bára Horáková, Lukáš Červený

Než se naplno pohroužila do zvedání činek a vystavování svého svalnatého těla v plavkách, věnovala se modelingu a natáčení filmů pro dospělé. Působení v pornoprůmyslu trvalo ovšem krátce, Joanna rychle poznala, že tento svět není pro ni a vrátila se zpátky do posilovny. V roce 2004 se stala ústřední postavou dokumentu Supersize She, který sledoval její přípravu na soutěž Ms. Olympia.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti.

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
3 fotografie