Sympatická moderátorka Marichka Padalková zažila něco, co jí rozhodně nikdo nezávidí. Pozorní lidé si mohli všimnout, že se jí v přímém přenosu zpráv náhle začala uvolňovat zubní náhrada předního zubu – než však mohla potupně dopadnout na moderátorský stolek, její ruka okamžitě vystřelila směrem k ústům a padající zub hbitě zachytila. Jako profesionálka na sobě však Padalková nedala nic znát, a i s výraznou mezerou ve svém chrupu dokončila svou řeč.

Přestože drobná tmavovláska reagovala velice rychle, všímaví diváci začali celý incident okamžitě veřejně probírat. „Jsem v šoku! Takové sebeovládání!“ žasli nad Padalkovou, která během svého monologu nehnula ani brvou. „Legrační a zároveň patetické,“ rýpali do nebohé ženy další. Padalková přitom není před kamerami žádným nováčkem, pohybuje se před nimi už zhruba dvacet let, kdy nejprve moderovala sport, poté přešla do hlavního zpravodajství.

VIDEO: Podívejte se, jak Marichka Padalková zvládla ošemetnou situaci!

Video
Video se připravuje ...

Trapas v přímém přenosu: Moderátorce vypadla zubní náhrada! Instagram

„Tahle ‚sláva‘ přišla naprosto odnikud… ale to i obrovská podpora,“ okomentovala své faux pas na sociální síti sama Padalková, překvapená leda tak tím, že se o ní začalo psát i v zahraničních médiích. Jak sama uvedla, kolegové z branže se jejímu ledovému klidu smáli: „Psali mi, že jsem reagovala, jako kdybych ztrácela zuby každý den,“ bavila se.

O přední řezák prý přišla během hry s dcerou – ta jí ho sice nevyrazila celý, urazila jí pouze jeho část, nyní však úsměv Padalkové prochází rekonstrukcí… a tak měla na pár dní protézu jako důchodce.

Vzhledem k tomu, jak početná základna jejích fanoušků na trapas zareagovala, se z něj nikterak nehroutí. „Živé vysílání je úžasné v tom, že je vždy nepředvídatelné. V roce 2013 jsem například viděla na leteckých záběrech zadržení svého manžela poté, co protestoval poblíž městské rady v Kyjevě,“ dodala s nadsázkou dáma, která je vdaná za politika Yegora Sebolieva (43). S ním má tři děti: Syna Michaela a dcery Mary a Catherine.

VIDEO: Trapas britské televize: Moderátor si v přímém přenosu čtyři minuty potichu četl

Fotogalerie
33 fotografií