Zpěvačka Katy Perry, jejíž skutečné jméno zní Katheryn Elizabeth Hudsonová, je doslova a do písmene „na rozsypání“ – to znamená, že porod dítěte, které očekává s hercem Orlandem Bloomem (43), může přijít každým dnem. Už nyní však oznámila, kdo se stane kmotrou její dcerky, kterou prozatím nosí pod srdcem: herečka Jennifer Anistonová, která se proslavila coby Rachel Greenová ze seriálu Přátelé.

„Katy a Jennifer si jsou opravdu velmi blízké. Během koronavirové karantény spolu chodily na procházky, a i když dodržovaly tu správnou vzdálenost, trávily spoustu času tím, že doháněly, co spolu zameškaly,“ prozradil zdroj z blízkého hereččina okolí, pro magazín Page Six.

Přestože je pojí dlouholeté přátelství, vzhledem ke svým nabitým pracovním diářům na sebe nikdy neměly moc času. Bývalá manželka Brad Pitta (56) proto byla velice dojatá, když ji o to Katy s Orlandem požádali, a údajně se prý samým štěstím i rozplakala.

VIDEO: Katy Perry jde volit nahá!

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry jde volit, nahá! Youtube.com

Být kmotrou přitom pro Jennifer není žádnou novinkou: tuto „roli“ si už ozkoušela po boku své nejlepší kamarádky Courteney Coxové (56), co v Přátelích hrála úklidem posedlou Monicu Gellerovou. Anistonová se stala kmotrou její dcery Coco (16), jejímž otcem je herec David Arquette (48), známý například z hororové série vyvražďovacích filmů Vřískot.

Anistonová samotná děti nemá a netají se ani faktem, že děti nikdy ani nechtěla... Své mateřské tendence si patrně vynahrazuje s dětmi svých kamarádek, které pak, plačící a pokakané, může zase vrátit do náruče jejich právoplatných maminek.

VIDEO: Outfity Katy Perry

Video
Video se připravuje ...

Outfity Katy Perry youtube.com/ CELEBRITY PLUS/BPŽ

Fotogalerie
103 fotografií