Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Veterináře na Klatovsku kopla do hlavy klisna: V nemocnici zemřel!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk:David Malik - CNCenter A.S.)
Autor: ČTK, VaB - 
16. července 2020
18:01

Veterinář, kterého kopla v Srbicích klisna, zemřel! K události došlo v červnu, muž utrpěl těžké trauma hlavy a skončil v bezvědomí. 

Těžkým zraněním podlehl dvaapadesátiletý veterinář, jehož na začátku června v Srbicích nedaleko Klatov kopl do hlavy splašený kůň. Na svém internetovém serveru to píše Klatovský deník. Veterinář podle něj zemřel minulý týden. 

Neštěstí se stalo 2. června. Policejní mluvčí Dana Ladmanová tehdy řekla, že veterinář prováděl inseminaci klisny, zvíře ho při tom ale koplo do hlavy a zranilo ho. Vrtulník letecké záchranné služby muže přepravil do plzeňské fakultní nemocnice.

Záchranáři byli voláni k pacientovi po těžkém úrazu hlavy a obličeje. Byl v bezvědomí, utrpěl těžké trauma hlavy, řekla tehdy mluvčí záchranné služby. Případem se zabývala i policie. 

Vydra 12 ( 17. července 2020 00:00 )

Je mi veterinare nesmirne lito, byl to milovnik zvirat, tak jako ja a jeste mel krasne poslani jim pomahat...Bohuzel vsak porusil 2000 let stare pravidlo, jez pravi : "Vyhni se psimu predku, konskemu zadku a zenskemu prostredku".Bohuzel tuto zkusenost zaplatil tim nejcennejsim. Presto R.I.P.

Vaclav Trefil ( 16. července 2020 20:53 )

Nikdy se nestav za koně,bezpečné je to z boku a když už za koně tak na těsno,aby tě nenakop,ale odhodil. Taková jsou pravidla už 500 let,ale dnešní vysokoskolaci spiš znaji kde se v Praglu ožrat a na veterině je učí chujárny.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání