Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná miss půjde na dva roky do vězení: Mladému studentovi poslala nemravné fotky

Autor: jel - 
17. července 2020
14:39

Ramsey Bearsová (29) se v roce 2014 stala vítězkou soutěže Miss Kentucky. Později pracovala jako učitelka na střední škole. S jedním z žáků se však sblížila až příliš, dokonce si s ním posílala nahé fotografie! Soud se táhl více než rok a nakonec byla kráska odsouzena ke dvěma letům ve vězení.

Vítězka prestižní a v USA velmi populární soutěže Miss učila na škole ve státě Západní Virginie. V prosinci 2018 ji však zadržela policie! Ramsey totiž zaslala jednomu ze studentů školy své nahé fotky a žákovi bylo teprve 14 let. Soudní spor se táhl dlouho a trest padl až tento týden.

„Vše, co mohu říct, je, že nesu plnou odpovědnost za své činy a je mi to líto,“ přiznala mladá učitelka vinu u soudu. „Nikdy předtím jsem nic takového neudělala a slibuju, vaše ctihodnosti, že už nikdy neudělám,“ dodala.

Podle matky obětí však její syn nikdy nechodil do třídy k Bearsové, a proto nechápe, jak spolu vůbec mohli navázat prvotní kontakt. Také soudu tvrdila, že syn bude potřebovat dlouhodobou pomoc, aby se z toho vzpamatoval.

Obhájce missky Tim Dipiero však poukázal na to, že fotky jeho klientky nebyly jediné tohoto typu, které měl chlapec v telefonu. Bearsová si ve vězení odsedí 2 roky a poté bude mít deset let podmínku, navíc si ponese doživotní trest, protože bude zapsána na seznamu sexuálních delikventů. 

cesky_novinar_ ( 17. července 2020 18:19 )

To byla taková ohava, že se z toho ten kluk bude dlouho vzpamatovávat?

bre-burda ( 17. července 2020 15:47 )

Dovolil bych si polemizovat, že nahota je nemravná. Prostě u ní navštěvoval seminář z aplikované anatomie.

Deneček ( 17. července 2020 15:19 )

Blesku kupte svým pracovníkům aspoň čtecí brýle za stovku,aby nepsali o každé šeredě,že je krásná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání