„Byl u nás celý štáb a všichni neustále chodili sem tam, sem tam. Každý se chtěl podívat na malou. To jsem prostě po chvíli přestal dávat, tak jsem prostě odešel z domova,“ zavzpomínal Makhmud Muradov na to, jak probíhaly přípravy natáčení finálového přenosu soutěže Česko Slovenská SuperStar. Ten se totiž částečně odehrával v domě, který mistr bojových umění, původem z Uzbekistánu, sdílí s Monikou Bagárovou.

Jelikož zpěvačka a letošní porotkyně pěvecké soutěže jen pár dní před finále porodila dceru Rumii, živý vstup z domova byl jedinou možností, jak to udělat, aby o závěrečný boj o titul nejlepšího zpěváka Monika nepřišla. „Radši jsem jel na trénink a do sauny,“ povyprávěl partner Bagárové a otec malé Rumie v pořadu Cool talks stanice Prima Cool. Jinak má ale Makhmud Muradov nervy pevné. A to natolik, že prý s přehledem zvládá přebalovat už od chvíle, kdy Rumia přišla 27. května na svět.

VIDEO: „Natáčení finále SuperStar u nás doma? Musel jsem vypadnout!“ svěřil Muradov  

Video
Video se připravuje ...

„Natáčení finále SuperStar u nás doma? Musel jsem vypadnout!“ svěřil se Muradov. FTV Prima, Prima Cool

„Pomáhám Monice, jak můžu. Myslím, že je spokojená,“ věří si bojovník. Nepronásledují ho ani obavy, které děsí jiné novopečené otce, a sice že by droboučkému miminku mohl ublížit. Neošklíbá se ani nad plenami, které zrovna nevoní. „Přebalování je lehká věc. Když je to tvoje miminko, tak proč ne. Je to přece tvoje dítě,“ nevidí Makhmud Muradov důvod, proč by se i tátové neměli do péče o své potomky zapojit.

Podobně věcný pohled měl Makhmud Muradov i na porod, který si nenechal ujít. „Nebrečel jsem, ale něco se ve mně uvnitř odehrálo,“ připustil zápasník. „Když ji vytáhli a doktorka ji kontrolovala, strkala malé prsty do pusy a různě ji prohmatávala, tak jsem říkal, ať je opatrná. Je to přece malé dítě. To jsem byl i trochu nas*aný,“ ulítlo při vzpomínce na životní zážitek Muradovovi silné slovíčko.  

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
56 fotografií