Maminka Pavlíny Pořízkové je skutečně velmi nevšední dáma, která svými činy šokuje nejenom svou dceru, ale i okolí. Loni se Anna Pořízková, která se s otcem modelky Jiřím rozvedla, v Itálii provdala a její úspěšná dcerka byla u toho. 

Připravuji svou matku na svatbu. Na pobřeží městečka Amalfi je to přímo neskutečné. Jedna party za druhou a poznávám svou novou rodinu. Získala jsem také ‚otce‘, sourozence a bratrance se sestřenicemi,“ pochlubila se Pavlína Pořízková na instagramu, kde o rok později zveřejnila další neuvěřitelnou informaci o své mamince. 

VIDEO: Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná

Video
Video se připravuje ...

Paulina je i ve svém věku neskutečně sexy. Navíc je velice vtipná. Jan Jedlička, hudba: Kevin MacLeod

Moje statečná maminka je součástí tohoto procesu. V 74 letech ji žene neuvěřitelná síla. Neměly jsme mezi sebou jednoduchý vztah, ale to mi nezabrání ji obdivovat. Abych to shrnula, v sedmdesátých letech se ona a můj tatínek připojili k mírovým sborům, aby otevřeli onkologickou kliniku a učili porodní asistentku na Ugandské univerzitě. V 73 letech měla nejromantičtější svatbu v Itálii a nyní na sobě testuje vakcínu proti covidu -19, aby svět mohl pokračovat. Jsem v určitých věcech inspirovaná, hrdá a zděšená,“ napsala kráska. 

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

Fotogalerie
52 fotografií