Přestože by fanoušci půvabné Zuzany Belohorcové mohli mít dojem, že je známá kráska, která žije ve slunném Miami, nemá už čím překvapit, opak je pravdou. Svým followerům se na instagramu svěřila s lechtivou přezdívkou, která souvisí s její pěkně tvarovanou sedinkou: Belořiťka.

„Měla jsem různé přezdívky ve škole v mých studentských časech… ale tahle pro mě byla taková nejvýstižnější,“ prozradila někdejší moderátorka košilatých pořadů Láskanie a Peříčko a manželka podnikatele Vlastimila Hájka (44).

Přestože jsou její dominantou velká ňadra, která si poté, co odkojila své dvě děti, dcerku Salmu (10) a synka Nevia (6), nechala vyztužit silikonem, její zadeček je velice specifický. Kromě toho, že i po čtyřicítce je pořád jak dva kmínky a mohly by jí ho závidět i o dvacet let mladší ženy, je jeho „poznávacím znamením“ piha, tedy mateřské znaménko!  

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

V komentářích několikrát zaznělo, že takováhle rozkošná pižka je neskutečně sexy a takzvanou „třešničkou na dortu“. Zkrátka, jak se říkalo v jedné reklamě na limonády, i u Belohorcové platí, že je báječná zepředu, ale ještě lepší zezadu. „Znaménko mám stejné... i ty křečáky, jenom pozadí je trochu jiné,“ povzdechla si například jedna dáma, když tak zkoumala její dokonalou (belo)řiťku.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií