Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž ležel uprostřed silnice: Policie varovala před smrtelným ohrožením

Opilec si ustlal v Jelšavě přímo uprostřed silnice.
Opilec si ustlal v Jelšavě přímo uprostřed silnice.  (Autor: Policie SR)
Autor: shp - 
17. července 2020
18:18

Tak to se jen tak nevidí! Nejmenovaný opilec si pod parou ustlal přímo uprostřed silnice v slovenské Jelšavě, která se nachází v Banskobystrickém kraji. Muž měl více štěstí než rozumu. Vyspávajícího ho na silnici totiž našel kolemjdoucí.

Takovýto pohled se naskytl občanovi v Jelšavě. Někomu to může připadat zábavné, ale jde o extrémně nebezpečnou situaci,“ uvedla slovenská policie na svém facebooku. Příspěvek se pochopitelně dočkal velké odezvy ze strany uživatelů. Jedni nevěřili vlastním očím, druzí se smáli.

Ustlal si přímo uprostřed silnice

Uprostřed silnice si v noci ustlal „velmi unavený“ muž. Pravděpodobně byl nakupovat a asi měl domov ještě daleko. Měl štěstí, že ho včas viděl občan, který šel okolo, a ne řidič auta,“ pokračovali strážci zákona. I když jsou si vědomi vtipné povahy příspěvku, bijí na poplach. Opilci totiž ve skutečnosti opravdu šlo o život.

I toto bývá příčinou dopravních nehod a často s tragickými následky. Muž neohrožoval jen sebe, ale i ostatní řidiče či jiné účastníky silniční dopravy. Proto žádáme řidiče, aby obzvlášť v těchto letních měsících během jízdy v nočních hodinách dávali větší pozor, zejména kvůli takovýmto situacím,“ vysvětlili.

Mohlo to skončit i smrtí

Podle policistů je k nevíře, že se muži nic nestalo. Mohl i zemřít. „I toto byla extrémně nebezpečná situace zejména pro toho muže a jen zázrakem nedošlo k tragédii,“ uzavřeli. Že nejde o legraci, vysvětlila i uživatelka Adriana. „Před půl rokem to udělal můj spolužák ze ZŠ a přejela ho tři auta,“ napsala pod příspěvkem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání