O stavu herečky informoval na sociálních sítích její manžel. Ferrellová byla převezena do zařízení pro dlouhodobou péči poté, co více než měsíc strávila na jednotce intenzivní péče.

Ferrellová se ocitla v nemocnici už v květnu. Důvodem byla infekce, s níž bojovala od začátku roku. Během péče na JIPce prodělala infarkt, který dle slov manžela trval 10 nekonečných minut.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Její stav je nyní stabilizovaný, Ferrellová ovšem musí být připojená na dýchací přístroj a prodělává dialýzu. Podle serveru TMZ je částečně při vědomí, nedokáže ovšem mluvit. Vzhledem k pandemii covid-19 nemůže Anderson svou manželku navštívit. Uvědomuje si, že její uzdravení je běh na velice dlouhou trať. „Nemůžeme udělat nic pro to, abychom to urychlili. Doufáme v to nejlepší,“ vyjádřil se.

Ferrellová proslula nejvíce coby hubatá Berta, hospodyně Charlieho Sheena (54) a nahrávačka jeho vtípků v seriálu Dva a půl chlapa. Objevila se ve více než 200 epizodách a získala dvě nominace na cenu Emmy. Po skončení seriálu v roce 2015 si zahrála v hororu Krampus a několika seriálech a filmech z produkce Netflix.

VIDEO: Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér

Video
Video se připravuje ...

Zavřel má dohodu s otcem dívky, kterou srazil. A u Kvitové přespává rozvádějící se trenér Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií