Úvaha o plastické operaci prsou provází Martu Jandovou už nějakou dobu. „Až budu jednou starší, nechám si je možná upravit. Ráda bych si je nechala dát výš a trochu zmenšit,“ přiznala Blesku otevřeně Marta Jandová s tím, že aktuálně přemýšlí o úplně jiné části těla, kterou by si ráda nechala trochu vylepšit.

Zpěvačce se nelíbí její oční víčka, na což přišla loni v létě. „Hrozně se toho ale bojím. Já mám obecně strach z operací i z jehel. Když mi odebírají krev, nesmím se na to koukat,“ svěřila rockerka, jak to vypadá, když musí v ordinaci lékaře podstoupit tuto proceduru.

Nicméně konzultaci s lékařem ohledně vylepšení víček už Marta Jandová absolvovala. „Náš soused je očař. Podíval se na mě a řekl, že kvůli tomu jednomu oku by to ještě nedělal. To mě opravdu potěšil,“ raduje se Marta Jandová. Kterou ze zkrášlovacích operací nakonec podstoupí dřív, dcera Petra Jandy zatím netuší.

Hlavním ukazatelem je pro ni spokojenost manžela Miroslava Vernera (42). „Mám skvělého muže, který mi každý den říká, jak jsem krásná. A to i přesto, že jsem v koronavirové karanténě přibrala dvě kila a vidím své bříško,“ vychválila Marta Jandová svého muže a zároveň prozradila něco, co by většina žen nepřiznala ani pod nátlakem.

VIDEO: Marta Jandová otevřeně o plastikách: Nechá si zpěvačka dřív vylepšit prsa, nebo víčka?

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová otevřeně o plastikách: Nechá si zpěvačka dřív vylepšit prsa, nebo víčka? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

„Nechodím na botox, žádnou tu kyselinu. Ani nemám výplně. Říkám si, že je hezké stárnout s grácií. Musím ovšem taky říct, že mám pravděpodobně dobré geny, protože na to, kolik mi je, těch vrásek moc nemám. A to, že jich pár je? Tak se musím víc smát. Ono to pak bude vypadat líp,“ je přesvědčená zpěvačka.

Za dobré geny vděčí i svému otci Petru Jandovi (78), kterému letos opět pomohla společně s jeho manželkou Alicí (38) uspořádat legendární garden party, na níž uvítali celou řadu přátel. A jako každý rok, i letošní zahradní sešlost měla své téma – a sice co nejbláznivější barvy.

VIDEO: Marta Jandová: Valentýna neslavím. Nemám důvod!

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová: Valentýna neslavím. Nemám důvod! Kisa Císařova, Aleš Brunclík

Fotogalerie
49 fotografií