Fanynky Matyáše Hložka si už nebudou muset kupovat permanentky do fitness centra, kde pracuje, aby mohly obdivovat jeho vyrýsovanou postavičku. Sympatický mladý muž se totiž chystá vydat na tenký led a změní svou profesi! „Chystám se na roli v zájezdovém divadle v představení Krasavci na chmelu, které napsal Václav Upír Krejčí,“ prozradil na koktejl party.

„Je to taková taškařice a ještě k tomu moje premiéra coby herce, tak jsem zvědav, jak to dopadne,“ těší se Hložek junior a skromně dodává, že se coby herec a zpěvák pouští „na tuhle určitě nelehkou cestu s respektem a očekáváním“.

VIDEO: Nový pár? Syn Hložka, který se stal Mužem roku, si vyrazil s vlivnou blogerkou!  

Video
Video se připravuje ...

Nový pár? Syn Hložka, který se stal Mužem roku, si vyrazil s vlivnou blogerkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Aktivní jsem i na muzikantském poli,“ zdůraznil Matyáš. Hudební nadání má ostatně v krvi, nepochybně ho podědil po svém otci, jenž dlouhá léta tvořil pěveckou dvojici s Petrem Kotvaldem (61), a s ním po boku Hany Zagorové (73) nazpívali například legendární hit k seriálu Sanitka.

„Máme s kamarádem připravenou řadu písní, ale zatím bych o tom ještě konkrétněji nemluvil. Možná zanedlouho, kdy bude víc jasno…,“ naznačil Matyáš tajuplně. Není pochyb o tom, že se rozhodně máme na co těšit!

VIDEO: Z ošklivého káčátka se vyklubal princ! Bude syn Standy Hložka Matyáš Mužem roku?

Video
Video se připravuje ...

Z ošklivého káčátka se vyklubal princ! Bude syn Standy Hložka Matyáš Mužem roku? Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
30 fotografií