Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chlapce (5) znásilnili tři nezletilí výrostci: Policie je zadržela

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: NSW Police)
Autor: VaB - 
18. července 2020
12:47

Obyvatelé Napranumu nedaleko Queenslandu jsou v šoku! Skupina tří nezletilých domorodců na pláži brutálním způsobem znásilnila teprve pětiletého chlapce. Stav hocha byl vážný.

Pětiletý chlapec si v Australském Naparanumu prožil doživotní trauma. Trojice nezletilých chlapců, ve věku od deseti let do třinácti, ho na pláži brutálním způsobem znásilnila. K incidentu mělo dojít 1. července. 

Stav hocha byl natolik vážný, že musel být záchranářským vrtulníkem transportován do 800 kilometrů vzdálené nemocnice. Podle serveru Yahoo News Australia pachatele policie pozatýkala. „Po sdělení obvinění z údajného znásilnění ze začátku tohoto měsíce s nimi bude naloženo podle zákona ošetřujícího spravedlnost pro nezletilé,“ sdělil tamní policejní mluvčí.

Chlapci jsou z komunity původních obyvatel Aboridžinců. Úřady kvůli brutálnímu znásilnění zakázaly domorodcům vstup do města. Prý kvůli vyšetřování a bezpečnosti. „Vypořádáváme se tady s absolutní tragédií. Nemělo se to stát. Ale stalo a my případ vyšetřujeme. Pracujeme taky s místní komunitou,“ dodala policejní vyšetřovatelka Katarina Carrollová. 

ahojky ( 18. července 2020 19:34 )

Pro Lionte@

ahojky ( 18. července 2020 19:33 )

Hrubky, které redaktoří dokážou v článcích napsat jsou katastrofa, ale...nezletilí výrostci...já tam chybu nevidím

Uživatel_5453821 ( 18. července 2020 13:01 )

Naučte se česky...Nezletilí výrostci ! Zpráva je sice moc smutná, ale úroveň pisa­tele­..KA­TASTRO­FA !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání