Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fitnesačka Alice zemřela, když si dala alkohol nalačno: Zabila ji vzácná nemoc!

Autor: VaB - 
19. července 2020
19:57

Mladou sportovkyni Alici zabil nevyzpytatelný syndrom! Na své zahradě se napila alkoholu, nic před tím ale nejedla. Zabila ji alkoholická ketoacidóza. Milovala běh a jízdu na kole, běžně prý nepila.

Alice Burton Bradfordová z Bringtonu byl doslova fitness maniak, milovala sport, hlavně běh a jízdu na kole, jak sama popisovala, hlavně u moře. Osudným se jí ale nestal sport, byl to alkohol. 

Podle DailyMailu se u sebe doma na zahradě napila alkoholu, měla ale prázdný žaludek! Projevila se u ní alkoholická ketoacidóza, což je reakce organismu na nízký příjem výživy ze stravy v kombinaci s větším množstvím alkoholu. V extrémních případech je ketoacidóza smrtelná. Mladá žena zemřela prvního června.

„Byl to hrozný šok, nikdo to nečekal. Před třemi týdny jsme se na dálku pozdravili,“ popsala kamarádka pro DailyMail. „Nejsme si jistí, kolik toho o víkendu vypila, ale nebyla to alkoholička. Moc ale nejedla, a to jí v žaludku udělalo kyselinu,“ řekla. 

Zpráva o smrti mladé Alice pro ni byla zdrcující. „Bylo to tak náhlé. Je to tragické, zemřela v tak mladém věku,“ dodala. Její kamarád z práce ji popsal jako zábavnou osobu, která milovala přírodu. „Pracovali jsme spolu čtyři roky v The Font. Poté, co odešla, jsme zůstali přátelé. Milovali jsme chození na festivaly,“ řekl.

Na GoFoundMe vybíral peníze pro to, aby na útesech mohl postavit lavičku, která by připomínala mladou Alici. „Je to ta poslední věc, kterou pro ni mohu udělat,“ napsal.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání