Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor v Jincích: Dívka (5) se topila, desítky minut ji resuscitovali!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: David Malík, aktu.cz)
Autor: VaB - 
19. července 2020
19:15

Dramatické odpoledne si prožili v Jincích u Příbrami! Na místním koupališti se topila teprve pětiletá dívka, svědci i záchranáři dívku několik desítek minut oživovali. Vrtulník ji transportoval do motolské nemocnice v Praze.

V Jincích na Příbramsku se v tamním koupališti odehrálo nezapomenutelné drama. Teprve pětiletá holčička se začala topit. K místu vyjela záchranná služba, policie a na pomoc vzlétl i vrtulník z Plzně. 

Dívku z vody zřejmě vytáhli svědci a začali s okamžitou resuscitací. „Operátorka linky 155 zahájila telefonicky asistovanou neodkladnou resuscitaci. V resuscitaci poté pokračovaly také přivolané posádky záchranářů. Povolán byl vrtulník ze základny v Líních," řekla pro Novinky.cz mluvčí záchranářů Petra Effenebergerová.

Svědci pro Příbram.cz uvedli, že děti měla hlídat žena, která je měla na starosti. „Byli jsme na koupališti, když se to stalo. Otec té holčičky někam odjel a ona ji ztratila z dohledu, hlídala těch dětí víc,“ sdělil muž.

U dívky se podařilo obnovit životní funkce a poté ji letecky záchranáři transportovali do motolské nemocnice v Praze. Jejich mluvčí pouze potvrdila, že se případem zabývají, kvůli věku dívky nemohou sdělit více informací.  

JaNat ( 19. července 2020 20:45 )

To je děs. Snad bude malá v pořádku. Njn matka na všechno sama, doufejme, že to dopadne dobře.

kralovna-vsech-mori ( 19. července 2020 20:14 )

Žádní tam nejsou.

mak ( 19. července 2020 20:07 )

Co dělali plavčici??

frantacizek ( 19. července 2020 19:55 )

tak snad bude v pořádku, když ji vrátili životní funkce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání