Snoubence tím ovšem dostala do nefér situace, kdy nadsazená, egoistická provolání neměli velkou šanci naplnit. Pompézní veselka se nesla v několika odstínech růžové, fialové, bílé, šedé i černé. A speciálně navržený motiv květin zdobil textilie i veškeré tiskoviny.

Květinová výzdoba byla sice krásná, ale její množství tak extrémní, že to spolu s použitým florálním dekorem zavánělo kolotočářským kýčem. Hodí se tedy říct, že i svatební dekorace mají v použité kvantitě své limity a odrážejí vkus a styl jak novomanželů, tak jimi vybrané koordinátorky.

VIDEO: Krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka: Tohle jsou moje tipy, jak být 3 měsíce po porodu ve formě!  

Video
Video se připravuje ...

Krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka: Tohle jsou moje tipy, jak být 3 měsíce po porodu ve formě! Markéta Reinischová

Zdobný styl veselky se odrážel i ve výběru šatů nevěsty Hanky Běhounkové. Živůtek na špagetových ramínkách přechází v objemnou sukni, která spolu se zlatou obručí zvýrazňuje pas. Celé šaty i s vlečkou, ručně pošité 3D květinami, jsou u romantických nevěst aktuálně velmi v kurzu. A jejich kýčovitostí bych je přirovnala ke kdysi tolik oblíbeným šlehačkovým šatům, které teď úspěšně nahrazují.

Problematické pošití je vidět především na živůtku, kde krásné nevěstě přidávají v oblasti dekoltu na objemu jak zepředu, tak z boku. Ta v nich působí velmi robustně, a to ačkoliv je štíhlá.

Nepochopitelný je též výběr svatební kytice, jež se zdobností se šaty divoce přetahuje o pozornost. Make-up a vlasy byly zvoleny citlivě a dlouhý závoj účes celkem příjemně rámoval. Vzhledem k rozpočtu celé svatby je překvapivé, že se nevěsta nerozhodla pro mnohem originálnější šaty na míru, ale pro nelichotivý model, navíc tak často vídaný.

VIDEO: Schick po restartu bundesligy. Diváci tomu chybí, řekl po návratu na hřiště

Video
Video se připravuje ...

Schick po restartu bundesligy. Diváci tomu chybí, řekl po návratu na hřiště iSport TV

Fotogalerie
86 fotografií