Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující zvrat v případě Epsteina: Soudkyni zavraždili syna a postřelili manžela!

Autor: jel - 
20. července 2020
12:18

Muž převlečený za poslíčka zásilkové služby zastřelil teprve dvacetiletého syna proslulé americké soudkyně. Postřelil také jejího manžela, který je nyní v kritickém stavu v péči lékařů. Žena se zabývala i několika případy, které měly souvislost s celebritami, před několika dny dostala kauzu, která se pojí s Jeffreym Epsteinem. Je možné, že má hrozivý útok souvislost s prací soudkyně?

Tragédie potkala známou soudkyni Esther Salasovou (51). Vrah převlečený za kurýra firmy FedEx zazvonil v neděli kolem páté hodiny u jejich domu. Otevřel mu Mark Anderl (63), manžel Salasové. Není zcela jasné, co přesně se stalo, bohužel má falešný poslíček na svědomí život Daniella Anderleho, syna soudkyně. Mark skončil vážně zraněný v nemocnici.

Paní Esther byla údajně během střelby v suterénu domu a naštěstí se jí nic nestalo. Teprve před několika dny ale dostala případ, který souvisí s miliardářským sexuálním delikventem Jeffreym Epsteinem. To, zda má střelba spojitost právě s tímto případem, však zatím není jasné.

„Vůbec jsme nevěděli, co se děje, soused nám to řekl. Nic takového neočekáváte, je to opravdu klidné sousedství, všichni se navzájem známe a zdravíme,“ řekla šokovaná známá napadené rodiny, která bydlí v ulici. Kamarádka soudkyně i jejího manžela ovšem řekla, že Salasová občas už dříve dostávala výhrůžky, v poslední době však o žádných nevěděla.

Maskovaný vrah však zatím uniká spravedlnosti a policie zatím nemá tušení, o koho se jedná.

JaNat ( 20. července 2020 21:14 )

Taky se domnívám, i když člověk nikdy neví. Ale proč syna a manžela, pokud šli po ni.

kritick ( 20. července 2020 21:00 )

Pokud se nemýlím, tak tato kauza zasahuje do nejvyšších pater celosvětových politiků, různých rádoby celebrit, úchylů a všeho toho nejhnusnějšího na světě! Myslím, že toho poslíčka už nikdo nikdy neuvidí!!!

illyria ( 20. července 2020 13:52 )

Souvislost je čistě náhodná...

Pepa Re ( 20. července 2020 12:27 )

Emerika náš vzor

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání