Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milionáře rozřezali pilou v jeho luxusním bytě: Nečekaný podezřelý!

Autor: jel - 
20. července 2020
18:46

Talentovaný milionář Fahim Salah (†33) vydělal obrovské peníze například provozem motocyklové taxislužby v Nigérii. Bohužel se stal obětí kruté vraždy, o život přišel v pondělí přímo ve svém luxusním apartmánu na Manhattanu. Policie nyní zatkla Salahova asistenta Tyrese Haspila (21). 

Podle záznamů z kamer policie věděla, že vrah vyjel společně s boháčem výtahem přímo do jeho bytu. Tam údajně následovala hádka, po které měl Haspil svého šéfa omráčit taserem a následně ho několikrát bodnout. S mrtvolou prý strávil v bytě více než 25 hodin. Poté milionářovo tělo s chirurgickou přesností rozřezal a některé části nacpal do igelitových tašek.

Vyrušila ho však jedna ze Salahových sester, která šla svého bratra zkontrolovat. To, co v bytě našla, ji naprosto šokovalo! „On tam leží a nemá hlavu,“ křičela prý vyděšená žena.

Zprvu se spekulovalo o tom, že za zločinem by mohlo stát Saláhovo podnikání. V Nigérii provozoval taxislužbu přes mobilní aplikaci. Tamní vláda mu ale toto podnikání znemožnila a jeho taxíky zakázala. Saláh svou firmu přebudoval a začal s ní v zemi podnikat jako s rozvážkovou službou. Právě proto bylo možné se domnívat, že jeho podnikatelské aktivity někomu vadily.

Policie ale přišla jiným podezřením. V pátek zatkla milionářova asistenta, který nyní čelí obvinění z vraždy druhého stupně. Motivem byly údajně peníze. „Myslíme si, že podezřelý dlužil oběti obrovské peníze,“ uvedl šéf newyorské policie Rodney Harrison s tím, že vrah se měl oběti starat o finance a je možné, že je zpronevěřoval. Policie také údajně získala kamerový záznam z obchodu, v němž si měl Haspil kupovat pilu a čisticí prostředky pouhých několik hodin před vraždou.

ostuda ( 21. července 2020 00:45 )

divné. ani náznak emoce to ve mně nezanechalo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání